23 Yaşındaki Kadın Annesini Kocası ile Yatakta Yakaladı

İngiltere’de üç çocuk annesi bir kadın, eve geldiğinde yatak odasında eşini annesi ile birlikte uygunsuz bir halde yakaladı.

23.11.2020-12:09 - (Son Güncelleme: 23.11.2020-12:06) 23 Yaşındaki Kadın Annesini Kocası ile Yatakta Yakaladı

The Sun gazetesinin haberine göre İngiltere’de 23 yaşındaki bir kadın hayatının en büyük kabusunu yaşadı. Koronavirüs salgınından dolayı eşiyle ve üç çocuğu ile birlikte annesinin evine taşınan bir kadın, eşini annesi ile birlikte yatakta yakaladı.

Bir süredir eşinin kendisini aldattığından şüphelenen kadın, darbeyi en yakınından yedi. Sık sık annesi ve kocasının beraber dışarı çıkmaya başladığından bahseden 23 yaşındaki genç kadın, bir bir arkadaşı parkta buluştuktan sonra eve geldi ancak hiç beklemediği bir manzara ile karşılaştı.

"HAYATTA EN GÜVENDİĞİM İNSANLARDI"

Açıklamalarında ise kaıdn şu ifadeleri kullandı:

“Önce annemin bir arkadaşıyla odasında ilişkiye girdiğini düşündüm ama odanın kapısına yaklaşınca odadan gelen erkek sesinin kocamın sesi olduğunu anladım ve kapıyı açtığımda, annemle kocamı yatakta uygunsuz bir şekilde yakaladım. Hayatta en çok güvendiğim insanlar olan annem ve kocamın bana bu ihaneti yapmalarından dolayı kendime gelemedim. Şuan ne yapacağımı bilemiyorum." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal