21 Ocak Hava Durumu

Hava bugün nasıl olacak? Bugün hava durumu 21 Ocak raporu Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) aracılığıyla yayınlandı. MGM'nin son tahminlere göre Türkiye genelinde bugün hava sıcaklıkları yükselmeye başladı.

21.01.2021-08:49 - (Son Güncelleme: 21.01.2021-08:49) 21 Ocak Hava Durumu

Hava nasıl olacak sorunun yanıtını vatandaşlar araştırmaya başladı. Peki 21 Ocak Perşembe günü hava nasıl olacak?

Hafta sonunu kar yağışının tesiri altında geçiren ve uzun zamandır sıcaklıların mevsim normallerinin altında devam ettiği yurt genelinde bugün de sıcaklıklar tekrar yükselmeye başladı. Peki, bugün hava nasıl olacak? 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) hava durumu tahmin raporuna göre ülke genelinde sıcaklıkların artmasına karşın iç ve doğu bölgeler için sabah sularında don ve buzlanma olaylarına karşı uyarı yapıldı. 

21 OCAK HAVA DURUMU SICAKLIKLAR YÜKSELECEK Mİ?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) aracılığıyla yapılan son tahminlere göre: Yurt genelinde doğu bölgeleri ile zaman zaman Kıyı Ege'nin parçalı ve zaman zaman çok bulutlu, sabah sularında Rize ile Artvin etrafının hem karla karışık yağmurlu hem de kar yağışlı, öteki bölgelerin az bulutlu olması bekleniyor. Sabah ile gece saatlerinde sahillerde hafif, iç ve doğu bölgelerde şiddetli buzlanma ve don hadisesi ile beraber zaman zaman pus ve sis olayı öngörülüyor.

Sıcaklıkların, iç ve batı taraflardan 3 ila 5 derece yükseleceği, doğu bölgelerde kritik bir farklılık olmayacağı bekleniyor.

Rüzgarın da genelde kuzeyli, Doğu Anadolu’nun güneydoğusu ve Güneydoğu Anadolu’nun doğu tarafında güneyli taraflardan hafif yer yer orta şiddette esmesi öngörülüyor.

BAZI ŞEHİRLERDE HAVA DURUMU 

İSTANBUL

Hava durumu parçalı ve az bulutlu 10°C

İZMİR

Hava durumu parçalı ve az bulutlu 13°C

ANKARA 

Hava durumu parçalı ve az bulutlu  4°C 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal