21 Gün Önce 6 Kişi Tarafından Kaçırıldı, Hala Haber Yok

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde dershane çıkışından görgü tanıklarının ifadelerine göre 6 kişi tarafından kaçırılan Zeynep Eken'den haber alınamıyor.

18.03.2019-17:01 - (Son Güncelleme: 18.03.2019-17:27) 21 Gün Önce 6 Kişi Tarafından Kaçırıldı, Hala Haber Yok

Üniversite sınavları için dershaneye giden Zeynep Eken dershane çıkışında iddialara göre 3ü baya 6 kişi tarafından iki araba ile kaçırıldı. Olay gerçekleştikten 8 gün sonra Zeynep'in ailesi kaçıran kişileri buldu ve kardeşleriyle görüşmek istediklerini, eğer kardeşleri kendi rızasıyla kaçtıysa konuyu kapatacaklarını söyledilr.

Ancak bu istek yerine getirilsede kız kardeşleriyle başbaşa konuşmak isteyen ailenin bu talebi odada diğer aileden 8 erkek bulunduğu için yerine getirilemedi. 

O GÜNDEN SONRA NE GÖRDÜK NE DE SESİNİ DUYDUK

Kaçırıldıktan 8 gün sonra konuşmak için yanına gittikleri kardeşlerini baskı altında kendileriyle görüştüren karşı tarafın kız kardeşlerini ortadan kaybettiklerini ölü yada sağ olup olmadığını bilmediklerini dile getiren kardeşleri kardeşlrinin bulunmasını istedi.

BÜTÜN MAKAMLARDAN KARDEŞİMİZİ BİZE GERİ GETİRMELERİNİ İSTİYORUZ

Zeynep Eken'in ailesi, kız kardeşlerine kapılarının açık olduğunu ve akıbetini bilmediklerini gücü, yetkisi olan bütün makamların kız kardeşinin bulunması için yardımcı olmalarını istedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal