2019 Yılından İtibaren Diziler Ücretli Olacak

Dizi sevenleri üzecek bir haber kulislere bomba gibi düştü. İddiaya göre 2019 yılından itibaren her kanal günde sadece 1 dizi yayınlayabilecek, bunun dışındaki diziler ücretli olacak.

24.12.2018-11:25 - (Son Güncelleme: 24.12.2018-11:11) 2019 Yılından İtibaren Diziler Ücretli Olacak

2019 senesine girmeye yalnızca sayılı günler kala bomba bir iddia gündeme düştü. Medya kulislerinden alınan yeni bilgiye göre, 2019 senesinden itibaren birçok dizi artık ücretli seyredilecek, onlarca dizi ise TV'den kalkacak.

HAREKETE GEÇTİLER

Dizi sürelerinin giderek artması ve her gün her kanalda birden çok dizinin ekranlara gelmesi ardından medya patronları düğmeye bastı ve ortak karar vermek için bir araya geldi.

HER KANALIN GÜNLÜK SADECE BİR DİZİ YAYINLAMA HAKKI OLACAK

Gene 2019 senesinin başında uygulamaya gireceği öne sürülen haberlere göre her kanalda yalnızca bir dizi ekranlara gelecek. Yani her kanal kendi istediği dizi haricinde başka hiçbir diziyi aynı gece peş peşe yayınlayamacak. Her kanalın günlük yalnızca bir dizi yayınlama hakkı olacak.

2019'DA BİRÇOĞU YAYINDAN KALKACAK

Gündeme düşen bomba iddialardan dikkat çeken bir diğerine göre ise dizilerin bir çoğu 2019 senesinin ocak ayından sonra bir bir TV'den kaldırılacak.

İZLEYİCİ BELİRLİ BİR ÜCRET KARŞILIĞINDA İZLEYEBİLECEK

2019 senesinden itibaren her kanalın paralı platformu olacak ve sevdiği diziyi izlemek isteyen izleyici kanala üye olup belirli bir para karşılığında diziyi seyredebilecek.

KANALLARDA EN FAZLA BİR DİZİ OLACAK

Eğer medya patronlarının masasında olan bu anlaşma kabul edilirse izleyici bedava kanallarda en fazla günde bir dizi seyredebilecek. Diğer diziler ücret karşılığında seyredilebilecek.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal