2 Çocuğu ve Yatalak Annesi İçin Yardım Bekliyor

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde yaşayan Dilek Öz, yatalak annesi ile iki çocuğuna sadece yardımlar sayesinde bakabildiğini ve çalışamadığını belirterek, yetkililerden yardım istedi.

28.03.2019-10:31 - (Son Güncelleme: 28.03.2019-10:20) 2 Çocuğu ve Yatalak Annesi İçin Yardım Bekliyor

Kocaeli'nde yaşan 4 kişilik ailenin dramı gazetelere yansıdı. Darıca ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi Metin Sokak'ta yaşayan Dilek Öz, ruhsal sorunları olan oğlu, yatalak annesi ve kızı ile geçim mücadelesi veriyor.

Aileye baktığını ifade eden Dilek Öz, 10 yıl önce eşinin kendilerini terkettiğini söyledi. Annesinin yatalak olması sebebiyel çok fazla ağrı çektiğini ve bu sebeple sürekli bağırdığını kaydeden Dilek Öz, komşularının da bu durumdan şikayetçi olduğunu söyledi.

Ruhsal sorunları olan oğlu ve kızına da bakamadığını, fatuaları ödeyemediği için bütün kışı yorganlara sarılarak geçirdiklerini ifade eden Öz, kendisinin de sağlık durmunun iyi olmadığını, ayakta durmaktan güçlük çektiğini söyledi.

YETKİLİLERDEN YARDIM BEKLİYORLAR

Dilek Öz, kendilerini bu zor durumdan ancak yetkililerin kurtarabileceğini ve kendilerinden yardım beklediklerini söyledi. Anne Aşur Kılıç da yetkililerden yardım isteyerek kendilerini bu zor durumdan kurtarlamalarını istedi.

Son Dakika Gündem Habelreri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal