2 Askerimizin Donarak Şehit Olduğu Bölgenin Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Tunceli'de donarak şehit olan 2 askerimizin şehit düştüğü bölgenin görüntüleri ortaya çıktı. Soğuktan etkilenen 2 askerimiz yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

27.10.2018-12:15 - (Son Güncelleme: 27.10.2018-12:24)

Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde teröristlere dönük operasyonda kötü hava şartlarından etkilenen 2 askerimizin donarak şehit düştü. 2 askerimizin donarak şehit düştüğü bölge kameralar tarafından kaydedildi.

HİPOTERMİ SONUCU KALDIRILDIKLARI HASTANEDE ŞEHİT OLDULAR

Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde teröristlere dönük operasyonda kötü hava şartlarından etkilenen 2 askerimiz şehit düştü. Şehit jandarma uzman çavuşlar Ferruh Dikmen ve Asım Türkel, Nazımiye ilçesinde yapılan operasyon bölgesinde, yoğun kar yağışı ve tipi sebebi ile girdikleri hipotermi neticesinde sevk edildikleri Tunceli Devlet Hastanesi'nde dün akşam şehit düştü.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI: 2 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU

Tunceli'nin Nazimiye ilçesi arazisinde, operasyonda soğuk hava ve tipi sebebi ile donma tehlikesi geçirerek bölgeye sevk edilen helikopterle Tunceli Devlet Hastanesi'ne sevk edilen 2 askerden biri şehit düşmüş diğeri ise tedavi altıa alınmıştı. Valilikten yayınlanan yeni açıklamaya göre tedavi altına alınan diğer asker de kurtarılamayarak şehit düştü. Valilikten konu ile alakalı yayınlanan yeni açıklamada şu sözlere yer verildi:

Tunceli İl Jandarma Komutanlığımız tarafından Nazımiye arazisinde terörist gruplara dönük yapılan operasyonda; kötü hava şartlarından etkilenen birliklerimizin hava koşullarının kısmen düzelmesinin ardından bölgeden helikopterle ile tahliye edildiği, (2) Jandarma personelimiz hipotermi teşhisi ile Tunceli Devlet Hastanesine gönderildiği ve burada gerçekleştirilen bütün müdahalelere karşın (1) Jandarma personelimizin şehit düştüğü, diğer Jandarma personelimize ise müdahaleye devam edildiği kaydedilmişti. Diğer Jandarma personelimize uzun süre müdahaleye devam edilmiş olup maalesef kurtarılamayarak şehit düşmüştür. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı temenni ederiz. Halkımızın başı sağolsun. İlimizde terörist unsurların tespit edilmesine ve etkisiz duruma getirilmesine dönük çalışmalar azim ve kararlılıkla devam etmektedir."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal