19 Gündür Kayıptı, Borç Yüzünden Öldürülmüş

Karaman'da 19 gündür kayıp olan Hayati Canbulat'ın aralarında borç meselesi olduğu öğrenilen bir arkadaşı tarafından kafasına taşla vurularak ve bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edildi.

20.07.2018-14:34 - (Son Güncelleme: 20.07.2018-14:26) 19 Gündür Kayıptı, Borç Yüzünden Öldürülmüş

Karaman'da 19 gündür kayıp olarak aranan Hayati Canbulat'ın (57), aralarındaki borç-alacak meselesi sebebiyle inşaat işçisi Mehmet A.(34) tarafından kafasına taşla vurularak ve bıçaklanarak öldürüldüğü anlaşıldı. Canbulat'ın, Elmadağ köyündeki ormanlık bölgede bulunan çürümeye yüz tutan cansız bedeni otopsi için hastane morguna sevk edildi. Mehmet A., eşi ve akrabalarıyla beraber 5 kişi gözaltına alındı.

NE OLDU?

Hayati Canbulat, geçen 1 Temmuz günü eve geri gelmemesi ardından ailesi, polise kayıp ihbarında bulundu. Bunun ardından çalışma başlatan polis, Canbulat'ın kullandığı cep telefonunun sinyalinin en son Elmadağ köyündeki baz istasyonun bulunduğu yerde olduğunu belirledi. Araştırmasını derinleştiren polis, Canbulat'ın arkadaşı Mehmet A.'nın da cep telefonunu sinyalinin de aynı bölgede görüldüğünü tespit etti.

ORMANLIK ALANDA KAFASINA TAŞLA VURUP, BIÇAKLADIĞINI İTİRAF ETTİ

Çalışmasını Mehmet A. üstünde yoğunlaştıran polis, yapılan teknik ve fiziki takibin sonrasında Mehmet A.'yı gözaltına aldı. Mehmet A., gerçekleştirilen sorgulamada Hayati Canbulat ile aralarında borç- alacak konusu olduğunu ve çıkan tartışma neticesinde beraber gittikleri Elmadağ köyündeki ormanlık bölgede kafasına taşla vurup, vücudunun farklı yerlerinden bıçaklayıp öldürdüğünü kabul etti.

5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Mehmet A. ile beraber olaya karıştığı iddia edilen eşi ve 3 yakını da gözaltına alındı.

ÇÜRÜMEYE YÜZ TUTAN CESEDİ ORMANLIK ALANDA BULUNDU

Polis, Mehmet A.'nın itirafı neticesinde dün akşam saatlerinde 19 gündür kayıp olarak aranan Canbulat'ın çürümeye yüz tutan cansız bedenini ormanlık alanda buldu. Canbulat'ın cesedi otopsi için Karaman Devlet Hastanesi morguna sevk edildi. Soruşturma devam ediyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal