18 Yaşında Genç Milletvekili Aday Adayı Batuhan Aşıcı

Konya'da hayatını sürdüren 18 yaşındaki Batuhan Aşıcı, AK Parti'den milletvekili aday adaylığı için müracaatta bulundu. Lise son sınıf öğrencisi Aşıcı, Fatih Sultan Mehmet'i feyz aldığını belirtti.

29.04.2018-22:25 - (Son Güncelleme: 29.04.2018-22:21) 18 Yaşında Genç Milletvekili Aday Adayı Batuhan Aşıcı

FATİH SULTAN MEHMET’İ ÖRNEK ALIYORUM

Konya'da okuyan lise son sınıf öğrencisi Batuhan Aşıcı, AK Parti İl Başkanlığı'na gelerek, 24 Haziran'da yapılacak milletvekili genel seçimi için aday adaylığı müracaatında bulundu.

Babası polis memuru olan aday adayı Aşıcı, kendisine Fatih Sultan Mehmet'i feyz aldığını belirtti. Aşıcı, "Her zaman örnek olarak Fatih Sultan Mehmet'i aldım. Padişah Fatih Sultan Mehmet, 21 yaşında nasıl İstanbul'u fethettiyse ben de 18 yaşında Türkiye’de söz sahibi olabilirim düşüncesiyle bu zorlu yolculuğa çıktım. Şansımı yüksek görüyorum. Olmazsa üzülmem; çünkü çivisi çıkmış bu dünyada büyük bir gençliğe örnek olabilmek için yola çıktım"  ifadelerinde bulundu.

GERİ DÖNDÜRMEYE ÇALIŞTILAR

Gençlere örnek olmak istediğini ifade eden aday adayı Batuhan Aşıcı, "Bu iş cesaret ister. Başta babam olmak üzere ailem, çevremdeki herkes destek çıktı. Bazıları beni bu yoldan geri döndürmeye, küçük düşürmeye çalışanlar bile oldu. Umursamadım. Genç yaşta meclis kürsüsünde yer almak zor bir iştir. Ben de bunu en iyi şekilde yerine getireceğim. Nasip olur da aday olursam gençliğin üzerindeki bu kara lekeyi kaldırırım. Yani 'Gençtir yapamaz. Sen daha gençsin, nasıl yapacaksın?' soruları artık insanlar soramayacak. Artık büyük işlerin başına gençlerimiz gelecek" şeklinde konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal