18 Aylık Çocuğu Hamam Böcekleriyle Aynı Kafeste Yatırdılar

Amerika'da yaşayan bir ailenin 18 aylık çocuklarına yaptıkları dehşete düşürdü. Ailenin çocuğu bir kafese koyup, yüzlerce hayvanla bir arada yaşattığı tespit edildi.

17.10.2020-13:12 - (Son Güncelleme: 17.10.2020-12:56) 18 Aylık Çocuğu Hamam Böcekleriyle Aynı Kafeste Yatırdılar

Amerika'da yaşayan bir aile, 18 aylık çocuklarını bir kafeste yılanlar ve hamam böcekleri ile yaşatmaya başladı. Aile, çocuklarının bulunduğu kafesin evden daha temiz olduğunu savundu.

HAMAM BÖCEĞİ VE YILANLA DOLU KAFES

Amerika'da, Tennessee'de yaşayan Brown ailesinin 18 aylık çocuklarına yaptıkları görenleri hayrete düşürdü. T.J. ve Hater Brown çifti ile dede Charles Brown, 18 aylık çocuklarını evin bahçesinde bulunan 4*4'lük bir kafesin içine koydu. Aile talihsiz çocuğu hamam böcekleri ve yılanlarla dolu kafesin içinde yaşatmaya başladı.

Durumun ihbar edilmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, çocuğun kendi idrarı üzerinde yattığını ve tüm zeminin ise idrarla kaplı olduğunu gördü. Görgü tanıkları kafesin içinin hamam böcekleri ile dolu olduğunu beyan etti. Çocuğun bulunduğu kafeste sadece birkaç oyuncak bulunduğu ve battaniyesinin bile olmadığı görüldü.

"KAFES EVDEN DAHA TEMİZ"

Aile, talihsiz çocuğa yaptıkları eylemle ilgili "Kafes evden daha temizdi. O yüzden çocuğu orada tutuyoruz" dedi. Çocuğun kafesinin olduğu bölgenin yanında 3 kova dolusu fare, biraz uzağında ise 10 fitlik bir yılan bulunuyor. Diğer yandan arazide başıboş halde bir düzineden fazla köpek var.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal