17 Yıllık Karısını Boğarak Öldürdü

Ankara'da kendisini aldattığını düşündüğü 17 yıllık eşini boğarak öldüren İbrahim Köksal hakkında iddianame hazırlandı.

28.10.2020-12:48 - (Son Güncelleme: 28.10.2020-12:28) 17 Yıllık Karısını Boğarak Öldürdü

Olay, geçen yıl 2 Eylül'de Ankara'nın Mamak ilçesinde meydana geldi. Çiğköfte dükkanı işleten İbrahim Köksal, kendisini aldattığından şüphelendiği eşi Sibel Köksal'ı, aralarında çıkan tartışma sonucunda telefon kablosuyla boğarak ve ekmek bıçağı ile bıçaklayarak öldürdü. Olayın ardından tutuklanan İbrahim Köksal hakkında müebbet hapis istemiyle iddianame düzenlendi. İddianamede, çiftin 17 yaşındaki oğullarının anne Sibel Köksal'ı, olayın 1 hafta öncesinde mahalleden tanıdıkları pazarcılık yapan kişinin minibüsünden inerken gördüğü bilgisi yer aldı.

EŞİNİ DİŞÇİYLE YÜZLEŞTİRMİŞ

Oğlunun durumdan haberdar ettiği İbrahim Köksal, eşine evde durumu sordu. Sibel Köksal ise dişçiye gittiğini,dönüşte sürücüyü tesadüfen gördüğünü ve 'mahalleye gidiyorum,isterseniz bırakayım' demesi üzerine araca bindiğini söyledi.

İbrahim Köksal ertesi gün dişçiye gidip eşinin cüzdanını düşürdüğünü belirterek kamera kayıtlarına bakmak istedi. Kamera görüntülerini izleyen Köksal, görüntülerde eşini göremeyince ertesi gün dişçiye götürerek yüzleştirdi. Hastane kayıtlarından eşinin en son 2018 tarihinde dişçiye gittiğini öğrenen Köksal, eşinin cep telefonunu inceledi. Telefonda bilinmeyen iki numaradan eşinin defalarca arandığını görmesi üzerine çift arasında tartışma çıktı. İbrahim Köksal, eşini telefon kablosuyla boğarak ve bıçaklayarak öldürdü.

"ERKEK MİSİN SEN DİYİP YÜZÜME TÜKÜRDÜ"

Eşine boşanmak istediğini söylediğini ileri süren İbrahim Köksal, "Eşim boşanmak istediğimi söyleyince deliye döndü. Sonra da aldattığını itiraf edip 'Erkek misin sen' diyerek yüzüme tükürdü. Kendimi kaybettim. Boğazını sıktığımı hatırlıyorum. Telefon kablosu ve bıçak kullandığımı Adli Tıp Raporu'ndan sonra öğrendim." ifadelerini kullandı.

Köksal ayrıca eşi Sibel Köksal'ın en küçük çocuklarının kendisinden olmadığını söylemesi nedeniyle DNA testi yapılmasını talep etti.

"HAKSIZ TAHRİK İNDİRİMİ ALMAYA ÇALIŞIYOR"

Sibel Köksal'ın ailesinin avukatı Sümer Kala, cinayetin planlı bir şekilde işlendiğini iddia ederek, "Her kadın cinayetinde olduğu gibi eşinin aldattığını itiraf ettiğini, kendisine hakaret ettiğini belirterek haksız tahrik indirimi almaya çalışmaktadır" dedi.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal