16 Yaşındaki Genç Parkta Ölü Bulundu!

Rize'de, dün sabahtan saatlerinden beri haber alınamayan lise öğrencisi Kaan Ö.'nün (16), sahildeki parkta, cansız bedenine ulaşıldı.

25.10.2019-20:16 - (Son Güncelleme: 25.10.2019-20:03)

Rize Kent merkezinde oturan Güneysu Fen Lisesi 1'inci sınıf öğrencisi Kaan Ö.'den, dün sabah evden çıktıktan sonra bir daha haber alınamadı.

Kaan Ö.'ye ulaşmaya çalışan ailesi, durumu polis ekipleri ve jandarmaya haber vererek, kayıp başvurusunda bulundu.

Polis ve jandarma görevlileri Kaan Ö.'yü bulmak için arama başlatırken, ailesi ve arkadaşları da sosyal medya üzerinden lise öğrencisinin fotoğraflarını paylaşıp görenlerin kendileriyle irtibata geçmesini söyledi.

Ancak Kaan Ö., polis ve jandarmanın tüm çabalarına rağmen bulunamadı.

BAŞINDA KURŞUN İZİNE RASTLANDI

Bugün akşam saatlerinde, sahilde yürüyen bir vatandaş, parkta hareketsiz yatan birini görünce durumu polise ekiplerine bildirdi. Parka polis ve sağlık görevlileri gönderildi. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde bu kişinin öldüğü söylenirken, polisin yaptığı incelemede cesedin Kaan Ö.'ye ait olduğu tespitine varıldı. Kaan Ö.'nün başında kurşun izine rastlandı, yanında da tabanca bulundu.

Yapılan incelemeden hemen sonra ceset, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na yollanırken, polisin yaptığı incelemeler sonucunda Kaan Ö.'nün intihar ettiği ihtimali üzerinde durduğu bilgisi verildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal