16 Ekim Hava Durumu

Meteoroloji'nin son tahminlerine göre; bugün ülkenin bir takım bölgeleri gece saatlerinden başlayarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın etkisi altında olacak.

16.10.2020-08:57 - (Son Güncelleme: 16.10.2020-14:16) 16 Ekim Hava Durumu

Ülkenin öteki bölgelerinde de az bulutlu ve açık havanın etkili olması öngölürken iç bölgelerde de bilhassa sabah saatlerinde zaman zaman puslu olması bekleniyor. Meteoroloji'nin hava durumu ile alakalı yayınladığı tahmin raporunda sıcaklıkların bir ila üç derece kadar yükseleceğini belirtiyor.

Meteoroloji yayımladığı hava tahmin raporunda Marmara Bölgesinde yer alan bir takım şehirlere sağanak yağış uyarısı yaptı. Gecenin ilerleyen saatlerinde bu şehirleri tesiri altına alacak olan sağanak yağış, başka şehirlerde de az bulutlu ya da açık havanın etkili olması bekleniyor.

Ekim ayına gelinmesiyle etkili olan yağışlı havalar sebebiyle vatandaşlar hava durumu uyarılarını takip ediyor.

METEOROLOJİ'DEN 2 ŞEHRE SAĞANAK YAĞIŞ UAYRISI!

Meteoroloji'nin günlük hava durumu tahminlerine göre; üç dereceye kadar yükselmesi beklenen sıcaklıklar yurt genelinde de bu şekilde olması bekleniyor. Diğer taraftan yurt genelindeki tahminlerde Marmara Bölgesi'nde yağışlı havanın etkili olması bekleniyor. Sabah saatlerinde ülkenin iç bölgelerinin yer yer puslu olması bekleniyor.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal