15 Yaşındaki Kızı Tecavüze Uğrayan Kadın, Gözyaşları İçinde İdam İstedi

Adana'nın Kozan ilçesinde evinde tecavüze edildikten sonra kaçırılan 15 yaşındaki kız çocuğunun annesi, polis tarafından yakalanıp tutuklanan sanığın idam edilmesini isteyerek gözyaşlarına hakim olamadı.

06.06.2020-09:42 - (Son Güncelleme: 06.06.2020-09:31) 15 Yaşındaki Kızı Tecavüze Uğrayan Kadın, Gözyaşları İçinde İdam İstedi

Adana'nın Kozan ilçesinde evinde tecavüze edildikten sonra kaçırılan 15 yaşındaki kız çocuğunun annesi, polis tarafından yakalanıp tutuklanan sanığın idam edilmesini isteyerek gözyaşlarına hakim olamadı.Öğrenilen bilgiye göre, olay, Kozan ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesinde gerçekleşti.

Öğrenilen bilgiye göre 14 yaşında engelli Taki S. (43) ile evlenen Kader S.'nin (32) biri kız yedi çocuğu oldu. Büyük oğlu ciğerlerinden hastalandığı için oğluyla beraber bir müddet hastanede refakatçi kaldı.

Bu zaman içinde 15 yaşındaki kızı S.S. de evde küçük kardeşlerine baktı. Kardeşleri ile babasının olmadığı bir günde eve giden davulcu Ziya A. (37), çocuğuna tecavüz etti. Ziya A., annesyle babasını öldürmekle tehdit ettiği için kız çocuğu, bu yaşadığını kimseye anlatamadı. Davulcu Ziya Akdoğan, bir kaç gün sonra giderek bu defa kız çocuğunu kaçırdı. Bu durumun üzerine aile emniyet güçlerine başvurarak şikayetçi oldu. Şikayet üstüne harekete geçen emniyet güçleri, kızı Osmaniye'de buldu. Kız çocuğu, direkt yurda yerleştirildi. Tecavüzcü de bir müddet sonra yakalanarak tecavüz ve alıkoyma suçuyla tutuklandı.

"ONUN ASILMASINI İSTİYORUM"

Anne S. kızının tecavüz edildiğinden bu yana ailesinin dağıldığını ifade ederek, "15 yaşındaki kızım, Ziya A. tarafından kaçırılıp tecavüz edildi. Kızım, Osmaniye’de bulundu ama şuan yurtta kalıyor. O suçlunun cezalandırılmasını ve asılmasını istiyorum. Ben oğlumla hastanede yatıyordum. Bundan yararlanarak kızımı kaçırıp tecavüz ederek lekeledi. Allah rızası için herkes sesimi duysun bu suçlunun en ağır cezayı almasını istiyorum. Tecavüz ettiği kesin ama kızım bize söyleyememiş çünkü anneni, babanı ve kardeşlerini öldürürüm diye tehdit etmiş. Tek kızım var onunda başına bu olay geldi. Benim yuvam dağıldı hasta oğlum daha da kötü oldu. Olayı ilk duyduğumda kendimi öldürmek istedim" diyerek gözyaşlarına hakim olmadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal