15 Temmuz Şehitler Köprüsü Kaza Nedeniyle Kilitlendi

15 Temmuz Şehitler Köprüsü çıkışında iki aracın karıştığı bir trafik kazası meydana geldi. Kaza sonucunda köprü trafiği kilitlendi.

24.06.2019-10:07 - (Son Güncelleme: 24.06.2019-10:13)

15 Temmuz Şehitler Köprüsü çıkışında önünde seyir durumunda olan otomobile çarpan bir araç takla attı. Kazada 1 kişi yaralanırken, köprünün Avrupa Yakası İstikametinde trafik yoğunluğu meydana geldi.

Kaza 15 Temmuz Şehitler Köprüsü çıkışında saat 09.00 sularında oldu. İddiaya göre Avrupa Yakası İstikametinde giden 34 AEZ 083 plakalı aracı kullanan Burcu A. şimdilik tespit edilemeyen bir sebeple önünde seyreden Suna Zihni'nin kullandığı 61 BU 303 plakalı araca çarparak takla attı.

TRAFİK YOĞUNLUĞU OLUŞTU

Kazada Burcu A. yaralanırken, haber verilmesi ardından kaza yerine ambulans ve polis birimleri gönderildi. Kaza sebebiyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Avrupa yakası yönünde trafik yoğunluğu meydana geldi. Yaralı Burcu A. ambulansta gerçekleştirilen ilk müdahalenin sonrasında hastaneye sevk edilirken, takla atan araç çekiciye yüklenerek yoldan kaldırıldı.

"KÜT DİYE BİR SES DUYDUM"

Kazaya karışan sürücü Suna Zihni, "Ben en sol şeritten gidiyordum. Küt diye bir ses duydum. Baktığımda bana çarpan aracın takla attığını fark ettim" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal