15 Temmuz Gecesinin Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı! İnfaza Böyle Götürmüşler!

15 Temmuz hain darbe kalkışması ile alakalı yani görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde darbecilerin TEM Daire Başkanı Turgut Aslan ile şehit düşen koruması Hasan Gülhan'ın infaza götürüldüğü anlar görülüyor.

01.11.2018-13:30 - (Son Güncelleme: 01.11.2018-13:35)

Darbeciler tarafından kafasından vurularak yaralanan TEM Daire Başkanı Turgut Aslan ile şehit düşen koruması Hasan Gülhan'ın alıkonulma ve infaza götürülme anlarının görüntüleri meydana çıktı.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe kalkışması esnasında cuntacılar tarafından kafasından vurularak yaralanan Terörle Mücadele (TEM) Daire Başkanı Turgut Aslan ile şehit düşen koruması Hasan Gülhan'ın alıkonulmaları ve infaza götürüldükleri anın görüntüleri meydana çıktı.

ELLERİNİ VE GÖZLERİNİ BAĞLADILAR

AA muhabirinin bulduğu yeni görüntülere göre darbe kalkışmasının başarısız olduğunu fark eden sanık eski albay Erkan Öktem, yanındaki darbecilerle Aslan ile Gülhan'ı elleri ve gözleri bağlı biçimde infaza götürüyor. Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe karargahının olay gününe ait güvenlik kamera kayıtları ile alakalı düzenlenen bilirkişi raporu ve yeni görüntüler, davanın görüldüğü Ankara 23. Ağır Ceza Mahkemesine sevk edildi.

CUNTA FAALİYETLERİNİ SABAHA KADAR YÖNETMİŞ

Kamera görüntülerinde, olay tarihinde dönemin Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi'nin özel kalem müdürü olarak vazife yapan Öktem'in cunta faaliyetlerini 16 Temmuz sabahına dek idare ettiği fark ediliyor. Bilirkişiler, TEM Başkanı Aslan, şehit düşen koruması Gülhan ile alıkonulan şoförü polis memuru Hüseyin Uğur İşçi için ayrı bir dosya açtı.

ASKERLERİN SİLAHLI OLMALARI DİKKAT ÇEKTİ

Buna göre Aslan 15 Temmuz'da Ankara'da meydana gelen askeri hareketlilik için bilgi almak için gittiği Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe'deki karargahına saat 22.16'da makam aracıyla giriş gerçekleştirdi. Aslan, koruması ve şoförünün olduğu araç, sanık eski albay Süleyman Karaca'nın sevk etmesi ile C nizamiyeye ilerliyor. Sanıklar Murat Düzenli ve Tuncay Koçak tarafından karargah ana binasına götürülen Aslan ve beraberindekilere eşlik eden askerlerin silahlı olmaları dikkati çekiyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal