15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda Seçim Yoğunluğu Yaşanıyor

Yarın yapılacak olan İstanbul seçimleri öncesinde 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda yoğunluk yaşanıyor. Oy vermek için İstanbul'a gelen vatandaşları otobüsleri tamamen doldurdu.

22.06.2019-09:49 - (Son Güncelleme: 22.06.2019-09:56)

İstanbul'da pazar günü gerçekleştirilecek olan Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi öncesinde oy vermek için İstanbul'a gelen vatandaşlar 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda sabahın erken saatlerinde yoğunluğa sebep oldu. Bütünüyle dolu gelen otobüsler sebebiyle vatandaşlar taksi ve servis bulmakta güçlük yaşarken, otogar girişinde de otobüs kuyrukları oluştu.

Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminden bir gün önce Bayrampaşa’da yer alan otogarda sabahın erken saatlerinde yoğunluk yaşandı. Oy vermek için İstanbul’a dönüşü son güne bırakan İstanbullular sebebiyle şehirlerarası yolcu otobüsleri tam dolu olarak İstanbul’a geldiği bildirildi. Birbiri ardına otogara giren otobüsler inen vatandaşlar kalabalık sebebiyle servis ve taksi bulmakta güçlük çekti. Artan otobüs seferleri sebebiyle de otogar girişinde zaman zaman otobüs kuyrukları oluştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal