14 Yaşındaki Öz Kızını İstismar Eden Baba, Yarı Çıplak Yakalandı

KKTC'de 14 yaşındaki öz kızına araç içinde tecavüz ederken yakalanan O.D. cezaevine gönderildi.

28.10.2020-10:41 - (Son Güncelleme: 28.10.2020-10:25) 14 Yaşındaki Öz Kızını İstismar Eden Baba, Yarı Çıplak Yakalandı

KKTC'nin Gazimağusa kentinde 14 yaşındaki öz kızına 3 kez tecavüz eden ve devriye görevinde olan polis ekipleri tarafından yarı çıplak halde yakalanan O.D.'nin soruşturması tamamlandı. 

Zanlı O.D., "Yakın akraba ile cinsi münasebette bulunma", "16 yaşından küçük çocuğa cinsel tecavüz", "Cinsel istismar" ve "Cinsel saldırı" suçlarından hakim karşısına çıktı.

KISMEN İTİRAF ETTİ

Olayla ilgili soruşturmayı yürüten polis memuru mahkemede verdiği ifadede, zanlı O.D.'nin 15-16 Ekim'de tır parkı, çamlık bölgesi ve Derinya bölgesinde idaresinde olan aracın içerisinde 14 yaşındaki öz kızına tecavüz ettiğini açıkladı. 

Zanlı O.D.'nin 16 Ekim'de gece saatlerinde devriyede olan polis ekipleri tarafından Derinya bölgesinde araç içerisinde kızıyla birlikte yarı çıplak halde bulunarak tutuklandığını anlatan polis, zanlının tutuklanması sonrasında kısmen itiraf niteliğinde gönüllü ifade verdiğini, kızı ile ilişkiye girmediğini ancak cinsel temasta bulunduğunu itiraf ettiğini açıkladı.

Polis ayrıca babası tarafından tecavüze uğrayan kızın olayı ayrıntılı bir şekilde anlattığını ve bu ifadeleri teyit edecek bilgilerin temin edildiğini belirtti.

"KIZIMIN YAPTIKLARINDAN DOLAYI OLDU"

Mahkemede söz alan O.D.'nin kendisini savunmak için kullandığı ifadeler mide bulandırdı. Zanlı O.D., "Ben cinsel saldırıda bulunmadım. Araç sürmek için çıkmıştık. O gün de bir gün önce de sarhoştum. Kızımın yaptığı bazı haraketlerden dolayı oldu. Bilinçli birşey yapmadım. İlişkiye girmedim. Gün gelecek kızım büyüyecek ve babamın suçu yok deyip benden af dileceyecek." dedi.

Zanlı O.D., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal