14 Eve Giren Hırsızlar Ayak İzlerinden Yakalandı

Konya'da, son 1 ayda, 14 evden elektronik eşya ve ziynet eşyası çalan çete mensupları, evde bıraktıkları ayak izlerinden yola çıkılarak, yakalandı.

28.08.2019-12:12 - (Son Güncelleme: 28.08.2019-12:04) 14 Eve Giren Hırsızlar Ayak İzlerinden Yakalandı

Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği birimleri, merkez Selçuklu ilçesinde son 1 ayda olan hırsızlık olaylarıyla alakalı çalışma başlattı. Son 1 ayda, 14 evden elektronik eşya ve ziynet eşyası çalan şebeke mensupları, evde bıraktıkları ayak izlerinden yola çıkılarak, yakalandı. 1'i kadın 4 kişilik çete, emniyetteki işlemlerinin sonrasında adliyeye gönderildi.

AYAK İZİ ÖRTÜŞTÜ

Polis, bir evde şüphelilerden kalan ayak izi üstünden çalışmalarını yaptı. Yapılan çalışma neticesinde ayak izinin, poliste daha önce 'hırsızlık'tan suç kaydı olan Cemil S.'nin (22) ayak iziyle örtüştüğü tespit edildi.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Cemil S.'yi gözaltına alınan polis, ayak izi çıkan ayakkabıyı da evinde buldu. Araştırmasını derinleştiren polis, Cemil S.'nin hırsızlık olaylarını Aleyna Ç. (17), Yakup Ö. (24) ve Ramazan Ç. (22) ile beraber yaptığını belirledi. Sonrasında 3 kişi de dün akşam saatlerinde gözaltına alındı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Üzerlerinden bir miktar uyuşturucu da çıkan 4 kişi, 14 evden televizyon, tablet ve bilgisayar gibi farklı elektronik eşya ve ziynet eşyası çaldıklarını kabul etti. Aleyna Ç., Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edilirken, diğer 3 kişi de emniyetteki sorgularının sonrasında adliyeye gönderildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal