1100 Kişi Kusma ve İshal Şikayetiyle Hastaneye Başvurdu!

Burdur'un Bucak ilçesinde cumartesi günü itibari ile 1100 kişiyi aşkın insanların mide bulantısı, kusma ve ishal rahatsızlığından dolayı hastaneye gittiği ifade edildi.

05.02.2019-12:28 - (Son Güncelleme: 05.02.2019-12:18) 1100 Kişi Kusma ve İshal Şikayetiyle Hastaneye Başvurdu!

Burdur'un Bucak ilçesinde cumartesi günü itibari ile 1100 kişiyi aşkın insanların mide bulantısı, kusma ve ishal rahatsızlığından dolayı hastaneye gittiği ifade edildi. İçme suyu sebebi ile dağıldığı ihtimali olan bir salgın ihtimali üzerine ilçe çapında suları keserek depolarda şok klorlama işlemleri gerçekleştirdi. Bucak Devlet Hastanesi'nde doktor ve hemşireler önceclikli olarak tüm birimlerde nöbetçi personel sayısı da arttırıldı.

BİNLERCE KİŞİ KUSMA VE İSHAL ŞİKAYETİ İLE GELDİ

Bucak'ta cumartesi gününden beri vatandaşlar mide bulantısı, kusma ve ishal sıkıntısından dolayı Bucak Devlet Hastanesi ile özel bir hastaneye gitti.

HASTALARIN TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

Şimdiye kadar ise aynı şikayetle Bucak Devlet Hastanesi'ne 915, özel hastaneye ise 205 kişi başvuran hasta oldu. Hastalardan 6'sı çocuk 15'i Bucak Devlet Hastanesi'nde gözlem amaçlı tedaviye alınırken, bunlardan 1'i taburcu edildi. Diğer hastaların tedavisi ise devam ediyor.

İÇME SUYU ÖNLEMİ ALINDI

İçme suyu yüzünden olan bir salgın ihtimali üzerine ilçe çağında sular kesilerek depolarda şok klorlama işlemleri gerçekleştirildi. Bucak Devlet Hastanesi'nde görevli personel sayısı yükseltildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal