11 Yaşındaki Zeynep Esin, Kaybolduktan 7 Saat Sonra Ölü Olarak Bulundu

Kırklareli'nde akşam saatlerinden beri haber alınmayan 11 yaşındaki Zeynep Esin'den 7 saat sonra acılı haber geldi. Küçük kız evinden 2 kilometre uzakta başına tuğla ile vurulup öldürülmüş halde bulundu.

29.03.2019-09:27 - (Son Güncelleme: 29.03.2019-09:19) 11 Yaşındaki Zeynep Esin, Kaybolduktan 7 Saat Sonra Ölü Olarak Bulundu

Kırklareli'nde akşamdan beri haber alınamayan Zeynep Esin (11) 7 saat sonra başına tuğla ile vurulmuş şekilde eve 2 kilometre mesafede metruk binada ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Zeynep Esin'den (11) bir süre haber alamayan ailesi polise kızları için kayıp başvurusu yaptı.

EVE 2 KM UZAKLIKTA

Başvurunun sonrasında yaklaşık 7 saat gerçekleştirilen arama çalışmalarında çocuğun cansız bedeni evlerine yaklaşık iki kilometre mesafedeki Bademlik Mahallesi'nde metruk bir binada bulundu. Zeynep Esin'in başına tuğla ile vurularak öldürüldüğü belirlendi.

İl Emniyet Müdürü Erkin Adalar da olay yerine gelerek çalışmaları inceledi.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİLER

Öte taraftan olay yerine giden çocuğun yakınları sinir krizi geçirdiler. Burada çok sayıda vatandaş toplanırken, polis birimleri kalabalığın dağılması için havaya uyarı ateşi açtı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Kırklareli Valiliği sosyal medya sayfasından yapılan paylaşımda Zeynep Esin'in ölü bulunduğu belirtildi ve başsağlığı mesajı yayınlandı. Paylaşımda katil veya katillerin en kısa zamanda bulunacağı bildirildi.

TUĞLADA KAN İZLERİ TESPİT EDİLDİ

Olay yerinde Cumhuriyet Savcısı Halis İpek'in incelemelerinin sonrasında, İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü Şubesi birimleri de yaklaşık 4 saat devam eden çalışmalarını bitirdi.

Birimler bölgede yaptığı incelemede üstünde kan izlerinin olduğu iki tuğla belirledi. İncelemelerin sonrasında cenaze ambulans ile Kırklareli Devlet Hastanesi morguna sevk edildi.

Olayla alakalı başlatılan soruşturma sürüyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal