11 Yaşındaki Erkek Çocuğunu Ağaca Bağlayarak İstismar Etti

Erzurum'un Narman ilçesinde bir şahsın, 11 yaşında olan bir erkek çocuğunu ağaca bağlayıp cinsel taciz uygulamaya çalıştığının ortaya çıkması üzerine ilçe ayaklandı. Emniyet güçlerinin güçlükle yatıştırdığı hadisenin ardından zanlı Erzurum merkeze alındı.

30.10.2020-10:18 - (Son Güncelleme: 30.10.2020-11:03)

Akıllara durgunluk getiren olay akşam saatlerinde Narman ilçesi 101 Evler Mahallesi'nde gerçekleşti. Mahalle halkı adının E.K.(45) olduğu belirtilen bir şahıs 11 yaşında bir erkek çocuğunu ağaca bağlayıp cinsel taciz yapmaya çalışırken müdahale etti.

Zanlı kaçmaya çalışırken, etraftakiler ağaca bağlanan 11 yaşındaki çocuğu kurtardı.

E.K., vatandaşların şikayetiyle bulunması üzerine gözaltına alınarak kaymakamlıkla aynı binada olan ilçe emniyet müdürlüğüne alındı.

Hadiseyi öğrenen vatandaşlar, kaymakamlık binasının önüne koştu. Vatandaşların oradan uzaklaşması için uyarı yapılırken, çevik kuvvet, özel harekat ve jandarma bölgede büyük çaplı önlem aldı. 

Zanlı, yoğun güvenlik tedbiri altında binanın belediye kapısından çıkarıldı. Bunu fark eden vatandaşlar zanlının olduğu araca saldırmaya kalkıştı.

Bu esnada araç hızlı bir şekilde uzaklaşınca etraftakiler, zanlının rapor için götürüldüğü hastaneye gitmeye kalktı.

Emniyet güçleri vatandaşların geçişine müsaade etmedi. Güvenlik kuvvetleri ve vatandaşlar arasında tansiyon yükseldi. Kısa süre devam eden arbedenin ardından vatandaşlar dağıldı. İlçede meydana gelen gerginliğin bitmesi için zanlının Erzurum'a gönderildiği belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal