11 Aylık Çocuğunu ve Eşini Şehit Veren Asker O Anları Anlattı

Hakkari'de meydana gelen hain saldırıda oğlunu ve eşini yitiren Jandarma Astsubay Çavuş Serkan Karakaya, o dehşet anlarını anlattı. "Patlama olunca silahımı çekip peşlerinden gittim" diyen Karakaya, "Kanlarını yerde bırakmayacağız" dedi.

01.08.2018-14:37 - (Son Güncelleme: 01.08.2018-14:43)

Eşi ve çocuğu şehit edilen Astsubay Serkan Karakaya o dakikaları anlattı. Acılı baba "Biz evlat katili olmayız. Kanlarını yerde koymayız. Bana sürpriz yapacaklardı. Patlama meydana gelince silahımı çekip peşlerinden gittim" dedi.

TÜRKİYE ANNE VE OĞLUNA AĞLIYOR

Türkiye Hakkari Yüksekova'da PKK'nın yola yerleştirdiği patlayıcının patlaması nteticesinde şehit düşen anne ve oğluna ağlıyor. Cenazelerin uğurlandığı törende oğlunun yastığını göğsüne basan acılı baba Jandarma Astsubay Çavuş Serkan Karakaya, gerçekleştirilen kalleş saldırının ayrıntılarını anlattı.

ACILI BABA O ANLARI ANLATTI

"Kanları yerde kalmayacak" diyen acılı baba, "Bana sürpriz yapmak için gelmişlerdi. 2 saat kaldılar, 2 saat sonra gitti. 15 dakika içinde patlama meydana geldi. Patlama olunca silahımı çekip peşlerinden gittim. Biz evlat katili değiliz. Kanlarını yerde koymayacağız. Vatan sağ olsun" ifadelerini kullandı.

EVLADININ YASTIĞINA SARILDI

Kalleş saldırıda eşi ve bebeğini yitiren Jandarma Astsubay Çavuş Serkan Karakaya, tören esnasında evladının yastığına sarılarak üzüntüsünü yaşadı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal