11 Aylık Bebeğin Cenaze Töreninde Yürek Burkan Görüntü

Hakkari'de asker eşini ziyaret ettikten sonra bölücü terör örgütü PKK tarafından yola kurulan bombanın infilak etmesi sonucu yaşamını yitiren Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeğinin cenaze töreni yürek dağladı.

01.08.2018-11:01 - (Son Güncelleme: 01.08.2018-11:02)

Hakkari' de Astsubay eşini ziyaretten dönerken yola kurulan tuzak bombanın infilak etmesi sonucu şehit olan Nurcan Karakaya ile 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan Karakaya için Hakkari Dağ Komando Tugay Komutanlığı'nda tören gerçekleştirdi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA YAPILDI

Hakkari Valiliği tarafından yapılan yazılı basın açıklamasında "31 Temmuz 2018 günü Hakkari’nin Yüksekova ilçesi Büyükçiftlik beldesi Susat Deresi mevkiinde askeri personel eşinin kullanmış olduğu sivil otomobilin geçişi sırasında bölücü terör örgütü PKK üyelerince daha önceden yola tuzaklanmış EYP'nin (El Yapımı Patlayıcı) infilak etmesi sonucu, askeri personelin eşi olay yerinde yaşamını yitirmiş, 11 aylık bebeği de hastanede hayatını kaybetmiştir’’ ifadelerine yer verildi.

EŞİNİ ZİYARETTEN DÖNÜYORMUŞ

Karakaya ailesinin komşusu Battal Ayhan ise terörü örgütü PKK’yı lanetlediklerini belirterek, "Allah kimsenin başına vermesin. Terör ülkemizin baş belası. Yuva yıkan, ocaklar dağıtan, ülkeyi, vatanı bölmeye çalışan hainler’’ ifadelerini kullandı.

Nurcan Karakaya'nın babası Hakim Demir'in 14 sene önce vefat ettiği, anne Suudiye Demir'in, 15 yaşındaki oğlu Emirhan Demir ile yaşadığı bilgisine ulaşıldı.

Terör saldırısında yaşamını yitiiren Nurcan Karakaya'nın, Uşak'tan 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan ile ilçede görev yapan astsubay eşini görmek için geldiği ifade edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal