11 Aylık Bebeği Öldüren PKK'dan Küstah Açıklama

Hakkari'de 11 aylık bebeği şehit eden PKK'dan küstahça bir açıklama geldi. PKK yaptığı açıklamada, 11 aylık bebeği yanlışlıkla öldürdüğünü ifade etti.

04.08.2018-09:11 - (Son Güncelleme: 04.08.2018-09:14)

Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki kalleş terör saldırısında astsubay Serkan Karakaya'nın 25 yaşındaki eşi Nurcan Karaya ve 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan Karakaya'yı uzaktan kumandalı saldırı ile şehit eden terör örgütü PKK'nın silahlı kanadı HPG-BİM tarafından bir açıklama yayınlandı.

"O BÖLGEDE SALDIRI YAPTIK AMA O SALDIRIYI BİZ YAPMADIK"

Bütün Türkiye'nin yüreğini yakan hain saldırıyı üstlenmekten çekinen PKK, bölgede son dönemde saldırılar yaptıklarını, fakat bu olayın kendi üyeleri tarafından yapıldığının doğrulanamadığını ilan etti.

"BOMBAYI BİZ PATLATMIŞSAK DA KESİNLİKLE YANLIŞLIKLA OLMUŞTUR"

Bebek katili PKK'nın yayınladığı açıklamada ''Eğer böyle bir şey olmuşsa da kesinlikle yanlışlık neticesinde meydana gelmiş bir durumdur" ifadesi yer aldı.

NE OLMUŞTU?

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, 31 Temmuz'da astsubay eşini ziyaretten gelen Nurcan Karakaya'nın kullandığı aracın geçişi esnasında, yola döşenmiş olan patlayıcı patlatılmış, anne Karakaya ve 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan şehit düşmüştü.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal