100 Milyon Lira ile Kaçan Banka Müdürü Yakalandı

Alanya'da banka müdürü olan bir adam 100 milyon lira parayı hesabına geçirerek kayıplara karışmıştı. Polisin ayrıntılı soruşturmasının ardından yakalanan şahıs, polisleri karşısında görünce "Beni nasıl buldunuz" dedi.

24.09.2018-13:53 - (Son Güncelleme: 24.09.2018-13:40) 100 Milyon Lira ile Kaçan Banka Müdürü Yakalandı

Alanya ilçesinde “Ucuz döviz alıyorum” diyerek döviz büroları ve bazı esnaflardan ve iş insanlarından yaklaşık 100 milyon lira para aldığı, çalıştığı bankadan da yüklü oranda para çaldığı iddiası ile aranırken İzmir’de ele geçirilen banka müdürü A.İ. ile birisi göçmen kaçakçısı olduğu belirlenen 3 şüphelinin İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemleri bitti.

Zanlı ve kendisine yardım ettikleri iddia edilen 3 kişi, Antalya’nın Alanya ilçesinden giden polis birimlerine verildi.

Öte taraftan aranan banka müdürünün İzmir’de yakalanması ile alakalı ayrıntılar da ortaya çıktı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği birimleri, Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından arama ve yakalama kararı ardından şüphelinin Torbalı ilçesindeki amcasının yanına geldiği bilgisini aldı.

GÖÇMEN KAÇAKÇISIYLA PAZARLIK YAPARKEN YAKALANDI

Bunun ardından harekete geçen polsiler, başlatılan takip ardından ilçedeki bir kafede olduğu belirlenen zanlıyı, yurt dışına kaçmak için göçmen kaçakçısıyla pazarlık yaparken düzenlenen operasyonla ele geçirildi.

"BENİ NASIL BULDUNUZ"

Zanlı banka müdürünün kafede polisi karşısında gördüğü zaman şaşırarak “Beni nasıl buldunuz?” dediği bildirilirken, şüphelinin kardeşi ve göçmen kaçakçısı bir kişi ile beraber yakalanmasının sonrasında Torbalı ilçesinde ikamet eden amcası da gözaltına alındı.

Polisler, şüphelilere ait 4 adreste ve üst aramalarında yüklü oranda Türk Lirası ve döviz, pasaport, bir tabanca, tabancaya ait 22 mermi, çakı ve cep telefonları yakalandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal