100 Kişilik Ekip Onu Arıyor

Batman'da 7 gün önce kaybolan 48 yaşındaki oto galerici M. Salih Tuncer'den haber alınamıyor. Kurşunlanmış halde bulunan bir aracın kaybolan Tuncer’e ait olduğunun ortaya çıkmasının ardından yakınları kendi imkanlarıyla arama çalışmaları başlattı.

16.09.2019-13:55 - (Son Güncelleme: 16.09.2019-16:25)

9 Eylül tarihinde alacaklarını tahsil etmek üzere evden ayrılan oto galerici M. Salih Tuncer, sırra kadem bastı. Kendisinden haber alamayan Tuncer'in yakınları durumu polise bildirdi. Evli ve 5 çocuk babası Tuncer'in bulunması için yürütülen arama çalışmaları kapsamında Batman'dan 30 kilometre uzaklıkta bulunan çay kenarında aracına ulaşıldı. Kaybolan Tuncer'e ait olan 13 KE 182 plakalı kamyonette yapılan incelemede kan ve kurşun izlerine rastlandı. Kaybolan şahsa ait aracın bulunmasının üzerinden 7 gün geçmesine rağmen olay bir türlü aydınlatılmadı.

ARAMA ÇALIŞMASI BAŞLATTILAR

Olayın gerçekleştiği gün mobese kameralarına takılan bir şahıs gözaltına alınırken kaybolan Tuncer'in yakınları olayın aydınlatılmasını istedi. Kendi imkanlarıyla yaklaşık 100 kişiden oluşan Tuncer'in yakınları, aracın bulunduğu mevkide arama çalışması başlattı. Arama çalışmalarının 7'inci gününde de Tuncer'den herhangi bir ize ulaşmayan yakınları, yetkililerden yardım talebinde bulundu.

En Son Gündem Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal