10 Years Challenge Akımına Selçuk Bayraktar da Katıldı

Son günlerde sosyal medyada akım haline gelen 10 Years Challenge furyasına Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar da katıldı.

18.01.2019-09:45 - (Son Güncelleme: 18.01.2019-09:37) 10 Years Challenge Akımına Selçuk Bayraktar da Katıldı

Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, son günlerde gündem olan sosyal medyada yapılan 10 YearS Challenge akımına katıldı.

Bayraktar, sosyal medya sayfasından akıma 2009 ve 2019 senelerinde çekilen fotoğraflarıyla dahil oldu. 2009 senesine ait fotoğrafta askeri kıyafet giyen Bayraktar, İnsansız Hava Aracı'nı (İHA) eliyle gökyüzüne gönderirken görülüyor.

KISA SÜREDE PAYLAŞIMA BEĞENİ YAĞDI

Bayraktar'ın paylaştığı 2019 senesine ait görselde ise Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar'ın da olduğu Akıncı Taarruz İnsansız Hava Aracı 'Uçan Baluk' önünde çekilen fotoğraf yer alıyor.

Selçuk Bayraktar'ın paylaşımı kısa zamanda binlerce beğeni ve retweet toplarken yüzlerce kişi de paylaşımın altına yorum yaptı.

10 YEARS CHALLENGE NEDİR?

Bir sosyal medya akımı olan 10 years challange, dünyaca ünlü kişilerin 10 sene önceki ve şimdiki görünümlerini yansıtan görüntülerini yan yana koyup Instagram sayfalarında paylaşması ardından bütün sosyal medya kullanıcıları tarafından taklit edilmeye başlandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal