10 Yaşındaki Çocuğu Taciz Etti, Dayak Atıp Bıçakladılar

Beyoğlu'nda 10 yaşındaki erkek çocuğu taciz ettiği öne sürülen Suriye asıllı bir kişi, çocuğun yakınları tarafından darp edilip bıçaklandı.

01.08.2019-11:12 - (Son Güncelleme: 01.08.2019-12:18) 10 Yaşındaki Çocuğu Taciz Etti, Dayak Atıp Bıçakladılar

Beyoğlu'nda 10 yaşındaki erkek çocuğu taciz ettiği öne sürülen Suriye asıllı bir kişi, çocuğun yakınları tarafından darp edilip bıçaklandı. Yaralı ambulansla hastaneye sevk edilirken, polis birimleri olayı yapan kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

10 YAŞINDAKİ ERKEK ÇOCUĞUNU TACİZ ETTİ

Olay, Camiikebir Mahallesi, Kasımpaşa Camii sokakta dün saat 14.00 sularında oldu. İddialara göre Suriye asıllı bir kişi, 10 yaşındaki erkek çocuğu taciz etti. Durumu haber alan çocuğun yakınlarından oluşan bir grup, olayı yaptığı öne sürülen kişiyi aramaya başladı.

KOVALAYIP BIÇAKLADILAR

Sokakta Suriye asıllı bu kişiye rastlayan çocuğun yakınları adamı önce kovaladı ardından da darp etmeye başladı. Yakınlarından biri de onu bıçakladı.

EKİPLER SEVK EDİLDİ, TEDAVİYE ALINDI

Olayı yapan kişiler kaçarken, haber verilmesi ardından olay yerine polis ve sağlık birimleri gönderildi. Bu esnada etrafta toplanan gruptan bazıları yaralının ambulansa da alınmamasını istedi. Yaralı ambulansla Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Polis birimleri olay yerinde delil incelemesi yaptı.

Ekipler, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal