10 Teröristin Etkisiz Hale Getirildiği Operasyon Saniye Saniye Kaydedildi

Geçtiğimiz günlerde Bitlis'in Hizan ilçesinde 10 terörist operasyonla etkisiz hale getirilmişti. Bu esnada orada olan bir vatandaş ise o anları saniye saniye kaydetti.

29.06.2018-17:08 - (Son Güncelleme: 29.06.2018-17:16)

Hizan ilçesi arazisinde gerçekleştirilen operasyonda 10 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyon anını çevredeki halk kayıt altına aldı.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin, yurt içinde ve yurt dışında yaptığı başarılı operasyonlar, PKK'lı teröristlere adeta nefes alma imkanı bırakmıyor.

Dün İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan açıklamada Bitlis'in Hizan ilçesi arazisinde yapılan operasyonda 10 teröristin etkisiz hale getirildiği söylenmişti.

"ALLAH DEVLETİMİZE ZEVAL VERMESİN"

Mehmetçik operasyon yaptığı esnada arazide olan insanlar ise o anları saniye saniye kaydetti.

Görüntülerde askerlerin, PKK'lı teröristleri ateş altına aldığı esnada bir kişinin, "Allah'ınıza kurban. Yapıştır. Vur vur. Allah devletimize zeval vermesin." dediği duyuluyor.

10 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLMİŞTİ

Bitlis'in Hizan ilçesinde 10 PKK'lı teröristin etkisiz duruma getirildiği operasyonda 3 el yapımı patlayıcı, silah, mühimmat, malzeme ve belgeşer ele geçirildiği kaydedildi.

Valilikten yayınlanan açıklamada, Hizan'ın Koçyiğit köyü arazisinde bölücü terör örgütü üyelerini bulmak, etkisiz duruma getirmek ve kullanmış oldukları sığınak ve barınakları yok etmek amacı ile, Bitlis Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından operasyon yapıldığı açıklandı.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Operasyon çerçevesinde 28 Haziran'da yapılan temas arama faaliyetinde 10 terörist etkisiz hale getirilmiş, 3 el yapımı patlayıcı, silah, mühimmat, malzeme ve belgeler ele geçirilmiştir. Bölgede operasyon sürmektedir. Güvenlik kuvvetlerimiz bölge halkımızın da yardımı ile huzur ve emniyeti sağlamak için ilimiz çapında teröristlerle mücadelesini kararlılıkla devam ettirecektir."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal