19 Ocak Hava Durumu

Vatandaşlar hava durumunu araştırılmaya başladı. Bugün kar yağacak mı? Milyonlarca insan bugün kar yağacak mı sorusunun yanıtını arıyor. Hafta sonundan geçen güne kadar tesirini gösteren kar yağışı ne zamana kadar devam edecek, kar yağışı ne zaman bitecek?

04.01.2021-08:08 - (Son Güncelleme: 19.01.2021-14:22) 19 Ocak Hava Durumu

Son günlerde büyük heyecanla beklenen kar tüm yurt genelini tesiri altına aldı. Bilhassa Marmara Bölgesi'ne yağan kar oldukça sevinçle karşılandı. Haftanın 2. gününde de MGM'nin hava durumu tahmin raporu araştırılmaya başladı. Hafta sonunu beyaza bürünen bir sabaha uyanan İstanbullular, kar yağışı bugün de sürecek mi sorusunun yanıtı arıyor. İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarıları ve öteki illerin hava durumu tahminleri...

BUGÜN KAR YAĞIŞI OLACAK MI?

İstanbul, Ankara ve İzmir'de bugün kar yağışı öngörülmüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) don uyarısı yaptı. Birkaç günün karlı olması sebebiyle beyaza boyanan bölgelerin buzlanma olabileceğini ve bu hususta önlemli olunması gerektiğini bildirdi.

4 ŞEHRE ÇIĞ VE KAR UYARISI

MGM, Doğu Anadolu Bölgesi'nde bulunan Van, Bitlis, Muş il Hakkari şehirleri için yoğun kar yağışı ile çığ uyarısı yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal