1 Milyon TL Ödül ile Aranan Terörist Ele Geçirildi

Muş'un Varto ilçesinde güvenlik ekipleri tarafından bir aracın durdurulması sonucu çatışma başladı. Araçtaki terör örgütüne bağlı teröristlerle çıkan çatışmada, adı turuncu listede olan ve hakkında 1 milyon tl para ödülü olan Mahmut Okay yaralı olarak yakalandı.

10.04.2020-10:07 - (Son Güncelleme: 10.04.2020-10:57) 1 Milyon TL Ödül ile Aranan Terörist Ele Geçirildi

Muş'un Varto ilçesinde güvenlik ekipleri tarafından bir aracın durdurulması sonucu çatışma başladı. Araçtaki terör örgütüne bağlı teröristlerle çıkan çatışmada,  adı turuncu listede olan ve hakkında 1 milyon tl yakalama ödülü çıkarılan Mahmut Okay yaralı olarak yakalandı.

PKK terör örgütünün sözde Erzurum Eyaleti Doğu Gücü Sorumlusu (YPS Sorumlusu), Turuncu kategoride 1 milyon TL ödülle aranan Hayri Mava kod adlı terörist Mahmut Okay, söz konusu çatışmada yaralı olarak ele geçirildi.

İçişleri Bakanlığı konuya yönelik açıklama gerçekleştirdi. Yurt içinde güvenliği tesis etmek amacıyla düzenlenen operasyon Muş Varto İlçesi, Varto-Karlıova yolu üzerinde, Jandarma Yol Kontrol Noktasında dün akşam saatlerinde yapıldı.

Operasyonda, hakkında 1 milyon TL’ye kadar ödülle yakalama kararı çıkarılan terörist Mahmut Okay ile birlikte örgüte yardım ve yataklık yapan bir kişi de sağ olarak ele geçirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal