1 Mayıs Kapalı Yollar 2018 Alternatif Güzergahlar Belirlendi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde bazı yolların trafiğe kapatılacağı açıklaması yaptı.

30.04.2018-16:20 - (Son Güncelleme: 30.04.2018-16:16) 1 Mayıs Kapalı Yollar 2018 Alternatif Güzergahlar Belirlendi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, '1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü' dolayısıyla saat 04.00'ten etkinlik bitimine kadar kapatılacak yollarla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamaya göre; Gümüşsuyu Caddesi, Sıraselviler Caddesi, Halaskargazi Caddesi, Tarlabaşı Bulvarı, Mete Caddesi, Cumhuriyet Caddesi trafiğe kapatılacak.

ALTERNATİF GÜZERGAHLARI KULLANMANIZ TAVSİYE EDİLDİ

Unkapanı Köprüsü'nden ve Perşembe Pazarı'ndan gelen trafik akımı, Kasımpaşa ve Karaköy istikametine doğru yönlendirilecek. Kasımpaşa'dan gelen trafik akımı, tuz ambarı ışıklardan Hasköy ve Karaköy istikametine yönlendirilecek. Dolapdere'den gelen trafik akımı, Divan Kavşağından tünel üzerinden Şişli istikametine ya da stat üzerinden Beşiktaş istikametine doğru yönlendirilecek. Dolmabahçe Gazhane Caddesinden gelen trafik akımı, Gümüşsuyu'na verilmeden direk Beşiktaş ve Karaköy istikametine doğru yönlendirilecek. Şişhane istikametinden gelen trafik akımı, Kasımpaşa ve Unkapanı Köprü istikametine doğru yönlendirilecek. Şişli'den gelen trafik akımı, Yedikuyular Caddesine ve tünel Taksim tünel üzerinden Beşiktaş istikametine doğru yönlendirilecek. Defterdar Yokuşu'ndan Taksim'e çıkan yol tamamen kapatılarak, Firuzağa meydan, Akarsu yokuşu ve Taktaki yokuşu istikametine doğru verilecek. Mebusan Yokuşu Caddesi çıkış istikameti de Meclis-i Mebusan Caddesiyle kesişim noktasından kapatılarak, trafik akımı Karaköy istikametine doğru verilecek. Halaskargazi Caddesine alternatif olarak trafik akımı Abide-i Hürriyet Caddesi istikametine yönlendirileceği açıklandı.

ANADOLU YAKASI KAPATILACAK YOLLAR

Turgut Özal Bulvarı, (Büyükyalı Köprüsü ile Piri Reis Caddesi kavşağı arasında kalan kısım) ve bu caddeye çıkan tüm sokaklar kapatılacak. Feyzullah Caddesi Maltepe Bağdat Caddesi ile İstasyon Caddesi arasında kalan kısmı, Maltepe İstasyon Caddesi Feyzullah Caddesi kavşağından Şehit Nedim Özpolat Sokak kavşağına kadar olan kısmı kapatılacak. Öte yandan Şehit Nedim Özpolat Sokağın trafiğe kapatılacağı ifade edildi.

ANADOLU YAKASI İÇİN KULLANILMASI GEREKECEK ALTERNATİF YOLLAR

Büyükyalı Caddesi, Maltepe Bağdat Caddesi, D-100 ve Mimar Sinan Caddesi istikametine yönlendirileceği açıklandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal