1 Kasım Hava Durumu: Meteoroloji'den Kar ve Yağmur Uyarısı

İstanbul hava durumu için Meteoroloji'den son dakika haberi... İstanbul ve Kocaeli'de, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında çok kuvvetli, Trabzon'un doğusu ve Artvin'in kıyı kesiminde yer yer şiddetli yağış bekleniyor.

01.11.2019-12:40 - (Son Güncelleme: 01.11.2019-12:38)

İstanbul hava durumu için Meteoroloji'den son dakika haberi... 

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun genelinin parçalı ve çok bulutlu, Edirne, Tekirdağ ve Çanakkale dışında tüm yurdun sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; sabah ilk saatlerde İstanbul ve Kırklareli'nin kıyı ilçelerinde, akşam saatlerine kadar SamsunOrduSinopKocaeli ile Sakarya’nın kuzeyinde, öğleden sonra İskenderun Körfezi çevrelerinde kuvvetli (21-50 kg/m), Doğu Karadeniz kıyılarında çok kuvvetli (51-75 kg/m) ve Rize il geneli, Artvin'in kıyı, Trabzon'un doğu kesimlerinde yer yer şiddetli (76-100 kg/m) olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının kuzey ve iç kesimlerde 4 ila 6 derece azalacağı diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Rüzgarın ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara’nın güneyi ve Doğu Karadeniz kıyılarında kuvvetli (40-60 km/sa), Marmara'nın kuzey kesimleri ile Batı Karadeniz kıyılarında çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (50-90 km/sa) olarak esmesi beklenmektedir.

İSTANBUL HAVA DURUMU

Gece itibari ile etkisini gösteren sağanak yağış bugün de İstanbul'u etkisi altına aldı. 

İstanbul bugün çoğunlukla bulutlu, gök gürültülü ve 14 derece.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal