1 Buçuk Yaşındaki Bebeğine Alkol İçirdiği Anları Paylaştı

Kartal’da bir annenin 1,5 yaşında olan bebeğine alkol içirip resimlerini sosyal medya hesabından paylaşması tepkilere yol açtı. Elinde alkol şişesi ile sigarayla fotoğrafları çekilen 1,5 yaşında çocuk babasının şikayetinin ardından annesinden alınıp devlet korumasına alındı.

01.12.2020-15:02 - (Son Güncelleme: 01.12.2020-14:57)

Bir müddet beraber olduğu Figen Ü.’den çocuğu olan Burak B., 1,5 yaşındaki bebeğine alkol içirilmesine izin verdiği, alkol içirdiği ve sağlıksız yerlerde bulundurduğu sebebiyle anne ile ilgili savcılığa suç duyurusu yapıldı. Daha 1,5 yaşında olan bebeği Kerem B.’nin hayatından kaygılandığını ifade eden baba, çocuğunun kendisine verilmesi veya annesi Figen Ü.’den alınarak devlet koruması altına alınmasını istedi.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na sunulan suç duyurusu veren baba Burak B. ‘müşteki’, minik Kerem B. ‘mağdur’, anne Figen Ü. ile kuzeni Merve A. ‘şüpheli’ olarak yer aldı. Hazırlanan dilekçede, baba ve anne arasında devam eden ilişki sürecinde, evlilik dışı olan bebeğin, babanın mağduriyet yaşayan bebeğin maddi ve manevi bütün gereksinimlerin karşıladığı belirtildi.

''YUMURTALIKLARINI SATIYOR''

Müşteki baba Burak B.’nin zamanla şüpheli olan annenin kendisini yalnızca evlat sahibi olmak için kullandığını anladığını ifade ettiği dilekçede, annenin para kazanmak için düzenli bir şekilde yumurtalıklarını sattığı öne sürüldü. Savcılığa verilen dilekçede bunu yapmasının  sebebinin borçları olduğunu dile getiren anne Figen Ü.’nün, müşteki babanın borçları ödemesine rağmen bunu yapmayı sürdürdüğü iddia edildi.

BEBEĞİ KÖTÜ ORTAMLARDA BULUNDURUYOR

Şikayetçi olan babanın zanlı annenin anneliği  hususunda kaygılandığının anlatıldığı dilekçede, annenin bebeğini çeşitli arkadaşlarına bıraktığı, sigara içilen yerlerde tuttuğu ve bu sebeple anne ile sık sık tartışmak zorunda kaldığı kaydedildi.

Savcılığa verilen dilekçede 1 buçuk bebekte kilo kaybının yanında ağlama krizlerine karşın yaşına uygun olmayan tepkiler görüldüğü yer aldı. Müşteki babanın bebeğin yanında kaldığı süre zarfında bu durumu çocuk gelişim uzmanlarıyla çözmeye çalıştığı aktarıldı.

ALKOL İÇİRİLDİĞİ BELİRTİLDİ

Suç duyurusunun yanında savcılığa verilen fotoğraflarda, bebeğin alkollü ve sigara tüketilen ortamlara götürüldüğü, bebeğe alkol verildiği ve aynı zamanda eline sık sık bira şişeleri verildiğinin görüldüğü belirtildi. Dilekçede, fotoğrafta görülen şahsın anne olan zanlının kuzeni olduğu, evinde yatağında uyuması gereken bebeğin sağlıksız bir ortamda tutularak alkol içirildiği aktarıldı.

Dilekçede, zanlıların cezalandırılması ve minik bebeğin babaya verilmediği durumda devlet koruması altına alınması istendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal