Gül'ün Danışmanı, İhanetine Dayanamayıp İstifa Etti

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün danışmanı olan Raşit Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla istifa ettiğini duyurdu.

11.06.2021-16:32 - (Son Güncelleme: 12.06.2021-12:36) Gül'ün Danışmanı, İhanetine Dayanamayıp İstifa Etti

Abdullah Gül'ün danışmanı Raşit Aydın, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla istifa ettiğini kamuoyuna duyurdu. Raşit Aydın'ın istifa açıklamasındaki itirafları ise dikkat çekti.

Danışman Raşit Aydın, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’le dair ise şu sözleri kullandı:

''Aramızdaki görüş ayrılıkları, kendilerinin önderlik ettiği yeni siyasi oluşum sürecinde arttı. Özellikle 15 Temmuz sonrası FETÖ ve işbirlikçilerinin Türkiye’ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik saldırılarının siyasi patiler iltisaklıyla olduğunu müşahede ettim. Bu çirkinlikler ve hukuksuzluklara da her seferinde karşı çıktım.''

Raşit Aydın’ın istifa mektubundaki Ali Babacan ve HDP'ye dair sözleri de ilgi çekti.

''Son olarak yeni bir “GEZİ” denemesi olarak sunulan , örgütlenen ve de ne yazık ki Abdullah Gül, Ali Babacan tarafından da desteklenen Boğaziçi Üniversitesi kalkışma eylemleri, bizim açımızdan bu ilişkiyi ürütülemez ve çekilmez hale getirdi.''

Raşit Aydın açıklamasına şu şekilde devam etti:

''Şartsız ve koşulsuz Türkiye Cumhuriyeti devletinin yanında emrinde olduğumu, Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik her türlü saldırının ve iftiranın karşısında açıkça duracağımı bil vesile belirtiyorum.'' dedi.

İşte Raşit Aydın’ın istifa açıklaması:


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal