Gülşen'den Ayna Karşısında Dans

Daha önceleri giymiş olduğu transparan kıyafetle gündemde kalan Gülşen, bu kez de ayna karşısında iç çamaşırsız bir şekilde dans etti.

21.08.2021-08:38 - (Son Güncelleme: 21.08.2021-10:29)

Konserinde giymiş olduğu transparan kıyafet ile uzun bir süre gündemde kalmayı başaran Gülşen, bu kez de ayna karşısında iç çamaşırsız bir şekilde dans etmesi ile yeni bir tartışma konusu yarattı. Ünlü ismin söz konusu bu paylaşımı bazı kullanıcılardan büyük bir tepki görürken, pek çok kişi ise şarkıcıyı öven ifadelerde bulundu.

Son zamanlar içerisinde konserlerinde giymiş olduğu sahne kıyafetleri ile tartışma yaratan güzel şarkıcı Gülşen, giydiği transparan elbiseyi eleştirenlere 'Daha da açığını giyeceğim' diyerek tepkisini göstermişti. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu yeni paylaşım ile tekrar gündem konusu oldu.

AYNA KARŞISINDA DANS ETTİ

Bu kez de ayna karşısına geçerek Instagram üzerinden hikaye paylaşımında bulunan Gülşen, iç çamaşırsız yaptığı dans ile takipçilerinin ilgisini üzerine çekti. Ünlü şarkıcının takındığı keyifli tavırları dikkatleri çekerken sosyal medyada bazı kullanıcılar, her zamanki gibi Gülşen'e tepkilerini gösterdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal