06.04.2018-14:44 (Son Güncelleme:22.01.2022-13:59)


1

ALİ SUNAL-AZİZ

ALİ SUNAL-AZİZ

Başarılı oyuncu Kemal Sunal'ın oğludur. Babası gibi bizi güldürmeyi seçmiştir. Aşk Üzerine Söylenmemiş Her şey, Şaban İle Şirin, En Son Babalar Duyar, Yaprak Dökümü gibi projelerde yer almıştır.



2

MELTEM YILMAZKAYA-MEHTAP

MELTEM YILMAZKAYA-MEHTAP

İlk dikkat çeken rolünü, Aile Saadeti adlı dizide canlandırdığı Fitnat karakteri ile gerçekleştirmiştir.



3

ALPER KUL-İSMAİL

ALPER KUL-İSMAİL

Güldür Güldür Show oyuncularından Aylin Kontente ile evlidir. Sümelanın Şifresi, Güneşi Gördüm, Gecenin Kanatları, Yılan Hikayesi, Osmanlı Tokadı gibi birçok başarılı yapımda rol almıştır.Ayrıca Caveman (Mağara Adamı) adlı tiyatro oyununu Türkiye’de ilk kez yayınlayan kişidir.



4

DOĞA RUTKAY-YETER

DOĞA RUTKAY-YETER

Oyuncu Rutkay Aziz'in kızı olan başarılı oyuncu, Ölü ya da Diri, Süpertürk, Kral Yolu – Olba Krallığı, Patlak Sokaklar: Gerzomat, Çakallarla Dans 2 Hastasıyız Dede, Pak Panter, Kandıramazsın Beni, Dersimiz Atatürk daha birçok yapımda görev almıştır.



5

ÖZGÜN AYDIN-MUSTAFA

ÖZGÜN AYDIN-MUSTAFA

Olacak O kadar programında sunucu ve oyuncu olarak çalışmıştı. Ayrıca 'Son İstasyon' adlı filmde Levent Kırca gibi oyuncularla rol almıştır.



6

AYLİN KONTANTE-BURCU

AYLİN KONTANTE-BURCU

İlk kez Kampüsistan dizisiyle tanıdığımız oyuncu birçok dizi ve filmde rol almıştır. Eksenler, İnsanlar Alemi, Babam Sağolsun, Yaprak Dökümü, Sır Gibi rol aldığı bazı yapımlardır.



7

AYŞEGÜL AKDEMİR-DİLEK

AYŞEGÜL AKDEMİR-DİLEK

Yılmaz Erdoğan'ın yapımcılığını yaptığı Çok güzel Hareketler Bunlar Show'da yer alan Ayşegül Akdemir, Bebeğim, Bir Demet Tiyatro, Neşeli Hayat, Zamanda Dans gibi başarılı yapımlarda da rol almıştır.



8

BURAK TOPALOĞLU-BAHADIR

BURAK TOPALOĞLU-BAHADIR

Haliç Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. 2012 yılında Sabit Kanca filminde rol almıştır.



9

DERYA KARADAŞ-AYSEL

DERYA KARADAŞ-AYSEL

Yalan Dünya dizisinden tanımaktayız.



10

İREM SAK-SİNEM

İREM SAK-SİNEM

Yalan Dünya adlı dizideki Tülay karakteri ile dikkatleri üzerine çekmiştir. Şen Yuva, 5'er Beşer, Yalan Dünya, İnsanlar Alemi gibi yapıtlarda da görev almıştır.



11

RÜŞTÜ ONUR ATİLLA-İBRAHİM

RÜŞTÜ ONUR ATİLLA-İBRAHİM

Eyvah Eyvah 3, Yola Çıkmak, Kavak Yelleri, Kahve Bahane, Şen Yuva, Huzurum Kalmadı gibi yapıtlarda rol almıştır. Ayrıca TRT okulda yayınlanan Partal adlı progamın oyunculuğunu ve yazarlığını üstlenmiştir.



12

AZİZ ASLAN-FİKRİ

AZİZ ASLAN-FİKRİ

Analı Oğullu, Olur Olur, Eyvah Eyvah 3 gibi çalışmalara rol almıştır.



13

UĞUR BİLGİN-MESUT

UĞUR BİLGİN-MESUT

Ailesinin baskılarına rağmen 9 Eylül Üniversitesi oyunculuk bölümünden mezun olup oyunculuğa adım atmıştır.



14

ÖZGE ÖZBERK-NEZAKET

ÖZGE ÖZBERK-NEZAKET

Sanat hayatına 8 yaşında başlayan Özge Borak, Ihlamurlar Altında, Eyvah Eyvah, Memleketimden İnsan Manzaraları, Eşref Saati gibi birçok sinema, dizi ve tiyatro oyunlarında görev almıştır.



15

MAHİR İPEK

MAHİR İPEK

Mahir İpek, 1972 yılında Ankara'da doğmuştur. Aslen Kahramanmaraş, Afşin'lidir. Babası aşık İsmail İpek'dir. Lisede iken tiyatro kurslarına gitti. Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro bölümünden mezun oldu.



16

ERDEM YENER-HÜSEYİN

ERDEM YENER-HÜSEYİN

Erdem Yener; karikatür, radyo programcılığı, dansçılık gibi kabiliyetlere sahip başarılı bir oyuncudur. 2008 yılında Kirli adlı albümünü çıkarmıştır. Ayrıca bir süre AVEA reklam modelliği yapmıştır.



17

ÇAĞLAR ÇORUMLU-ŞEVKET

ÇAĞLAR ÇORUMLU-ŞEVKET

Merzifon doğumlu oyuncu Güldür Güldür Show'da Şevket Hoca tiplemesi ile bizleri gülme krizine sokmaktadır. 7 Numara, Prensesin Uykusu, Haneler gibi başarılı yapımlarda rol almıştır.



18

ONUR BULDU-BİLAL

ONUR BULDU-BİLAL

Analı Oğullu, Eyyvah Eyvah 3, Berlin Kaplanı, Aşağı Yukarı Yemişlililer gibi yapıtlarda görev alan oyuncu Güldür Güldür Show’da en çok güldüren oyuncular arasındadır. Sempatik tavırları ile dikkat çeker.İlk oyuncu deneyimini Papatya dizisinde gerçekleştirmiştir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr