Görenler Tanıyamadı: Gülben Ergen Yeni İmajıyla Çok Konuşuldu

Türk müziğinin sevilen ismi Gülben Ergen, yaptığı imaj değişikliği ile hayranlarını mest etti. Güben’in son paylaşımı sosyal medyada çok konuşuldu.

04.10.2021-16:19 - (Son Güncelleme: 15.11.2021-11:41) Görenler Tanıyamadı: Gülben Ergen Yeni İmajıyla Çok Konuşuldu

Türk müziğinin sevilen ismi Gülben Ergen, yaptığı imaj değişikliği ile hayranlarını mest etti. Güben’in son paylaşımı sosyal medyada çok konuşuldu. 

Magazin dünyasının en gözde isimlerinden Gülben Ergen, yaptığı her hareketle olay olmaya devam ediyor. Bir dönem özel hayatı bir dönmese şarkıcı Yeşil Salkım ile arasında geçenlerle gündemden düşmeyen Gülben Ergen, şimdi ise yeni imaj değişikliği ile sosyal medyanın gündeminde. Gülben’İn yeni imajına sosyal medyadan yorum yağdı.

GÜLBEN ERGEN YENİ İMAJIYLA HERKESİN DİLİNDE 

Geçtiğimiz akşam İstanbul Avrupa yakasında bulunan Bakırköy’de sahne alan Gülben Ergen, yeni imajıyla hayranlarını mest etti. Sahne performansından çok yeni tarzı ile sosyal medyada gündem olan Gülben, hayranlarından tam not aldı. 

Gülben Ergen'in yeni imajı

SAÇLARIYLA İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ

Sahneye çıktığı andan itibaren yeni saç şekli le tüm ilgiyi üzerine çeken Gülben Ergen, Yeni tarzının yanında kıyafetiyle de göz doldurmayı başaran 49 yaşındaki şarkıcı, dünden bugüne hit olmuş şarkılarını dev orkestrası eşliğinde söyledi.

BACAĞINDAN YARALANMIŞTI

Evinde ayak bileğini burkarak talihsiz bir kaza geçiren Gülben Ergen, hastanede çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlamış, sağ ayağında bağ yaralanması ve dizinde de menisküs yırtığı oluştuğunu ifade etmişti. Daha sonra ise ünlü şarkıcı, "Nazara geldim. Topuklu ayakkabı bile giyemiyorum. Yürümek zor oluyor." açıklamasını yapmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal