08.10.2019-14:34 (Son Güncelleme:20.04.2024-06:40)


1

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan şarkıcı ve sunucu Gülben Ergen, yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettirmişti.



2

Gündelik hayatına dair son derece dikkat çekici satırlar yayınlayan şarkıcı, Instagram hesabında yine çok konuşulacak bir paylaşımda bulundu.



3

Geçmiş yıllara ait bir fotoğrafını yayınlayan güzel şarkıcı, mevsim geçişlerinin kendisine hissettirdikleriyle ilgili şu notu düştü:



4

“Mevsim geçişlerinde kabuk değiştiren doğa gibi bizim de yenilenme sürecimiz başlıyor. Ruhen ve bedenen… Yediklerimiz, giydiklerimiz, vücut ısımız, beklentilerimiz ve dahası… Her sonbahar gelişinde yenilenmeyi seviyorum.



5

Eskiden hatırlıyorum hüzünlü bir hale bürünürdüm. Şimdilerde hiç öyle değil. Yaşama sevincimi koruma altına aldım. Hayatımdan gittikçe azalan canlı cansız tüm seyrelmeler yaşama sevincimi arttırdı. Doğal olmayan insana, yemeğe, çok ve boş konuşana, eşyaya detoks”



6

Özellikle son dönemlerde kendi hayatıyla ilgilendiğini ve dışarıdan yapılan kötü yorumlara aldırış etmediğini belirten ünlü şarkıcının keyifli göründüğü fotoğrafına binlerce beğeni geldi.



7

İşte Gülben Ergen'in beğeni yağmuruna tutulan o paylaşımı...

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr