Göztepe'de Giresunspor Mağlubiyeti Taşları Yerinden Oynatacak!

Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro, Spor Toto Süper Lig'de Giresunspor'a karşı aldıkları 1-0'lık mağlubiyetin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında futbolcuları hakkında radikal kararlar alacağını belirtti.

02.10.2021-19:06 - (Son Güncelleme: 02.10.2021-19:06) Göztepe'de Giresunspor Mağlubiyeti Taşları Yerinden Oynatacak!

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında kendi sahasında ligde galibiyeti olmayan Giresunspor'u konuk eden Göztepe sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

GÖZTEPE'DE KÖTÜ GİDİŞAT DEVAM EDİYOR

Göztepe'de birkaç haftadır süren kötü gidişat kendi sahasında oynadığı Giresunspor karşılaşması ile birlikte devam etti.

GİRESUNSPOR 44 YILLIK ARANIN ARDINDAN GALİP GELDİ

Spor Toto Süper Lig'de 7 hafta geride kalırken ligde galibiyeti olmayan tek takım konumunda İzmir'e gelerek Göztepe ile karşı karşıya gelen Giresunspor sahadan 1-0'lık galibiyet ile ayrılarak yıllar sonra yükseldiği Spor Toto Süper Lig'de tam 44 yıllık bir aranın ardından ilk galibiyetini almış oldu.

NESTOR EL MAESTRO'DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Göztepe'de Giresunspor'a karşı alınan mağlubiyet ile birlikte sarı kırmızılı taraftarlar tribünde yoğun bir protesto gösterirken Teknik Direktör Nestor El Maestro ise maçın ardından çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro, kendi sahalarında aldıkları Giresunspor mağlubiyetinin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında ;

' Fakat kaçan bir penaltı var. Bunun sonrasında planlar da değişebiliyor. Bu oyunumuzla nasıl mağlup olduk, gerçekten anlamak güç. Radikal kelimesini kullanmayı sevmem çünkü biraz göreceli bir kavram. Belki bana göre radikal olan size göre radikal olmayabilir veya tam tersi. Bu süreci tabii ki sadece son maçı değil, tüm karşılaşmalarımızı göz önüne bulundurarak analiz etmemiz gerekiyor. Sadece benim burada geçirdiğim 20 günü değil, bunun öncesini de analiz etmemiz gerekiyor. Oyunumuza bakarsanız bireysel olarak iyi değiliz, eksiklerimiz var. Takım olarak da aynı şekilde iyi olduğumuzu söyleyemeyeceğim. Her maçta gol yiyoruz ama gol atamıyoruz. Bu anlamda çok büyük bir sorunumuz var. Başka sıkıntılar var. Bu süreçte tabii ki çok ciddi ve büyük değişiklikler yapacağım ama buna radikal değişiklik demeyelim. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal