Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro Galatasaray Maçı Sonrası İsyan Etti!

Göztepe Teknik Direktörü Nestro El Maestro, kendi sahalarında oynadıkları Galatasaray karşılaşmasında aldıkları 3-2'lik mağlubiyetin ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

22.02.2022-09:10 - (Son Güncelleme: 22.02.2022-09:10) Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro Galatasaray Maçı Sonrası İsyan Etti!

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Göztepe'nin kendi sahasında Galatasaray ile oynadığı karşılaşma nefesleri kesti. İzmir'de tam 4 penaltı kararını çıktığı kritik mücadelede VAR ve hakem kararları gecenin en çok tartışılan konusu oldu.


NESTOR EL MAESTRO'DAN ÇOK SERT AÇIKLAMALAR

Maçın ardından öfkeli görüntüsü ile dikkatleri üzerine çeken Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro, düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' İyi ve cesur şekilde oynadık, galibiyete yakındık ama maalesef olmadı. Acil bir şekilde puanlara ihtiyaçlarımız var. Önümüzde büyük ve önemli maçlarımız var. Devam edeceğiz. Bu takımın hocası olmaktan mutluluk duyuyorum ama bugün açıkçası bazı konularda utanç duydum ve Türk futbolu için de bazı noktalarda aynı şeyi hissettim. Dört penaltı kararı vardı maçta. Bunlarla ilgili karar vermek benim işim değil ama bizim penaltılarımız çok net. Oyuncuların ellerinin vücutlarından 2 metre açıkta olduğu ve ellerine çarparak oluşan penaltı pozisyonu var. Onların penaltılarını isterseniz siz değerlendirin. Belki maç sonrası duygusal tepkiler vermiş olabilirim. Farklı düşünceleri olan insanlardan da özür dileyebilirim, onların kararlarına da saygı duyarım ama benim için böyle bir şeyi kabul etmek gerçekten çok zor. ' ifadelerini kullanarak tepkisini dile getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal