Göztepe - Galatasaray Maçı Ne Zaman?

Son üç maçında 8 puan kaybeden ve şampiyonluk yarışında büyük bir yara alan Galatasaray, Göztepe'ye konuk olacak. Peki, Göztepe - Galatasaray maçı ne zaman? Göztepe - Galatasaray maçı saat kaç kaçta?

17.04.2021-11:47 - (Son Güncelleme: 31.08.2021-16:30) Göztepe - Galatasaray Maçı Ne Zaman?

Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş'ın ve Emre Belözoğlu yönetiminde olan Fenerbahçe'nin gerisinde olan Teknik Direktör Fatih Terim ve antrenörü Ümit Davala'nın maçta saha kenarında yer alacak. Son iki maçtan altı puan alarak yükselişine başlayan Ünal Karaman'ın Göztepe'si ise ev sahipliği avantajı ile iyi bir sonuç almayı hedefliyor.

GÖZTEPE-GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

Galatasaray, Süper Lig'in 35. Haftası'nda Göztepe Takımı'na konuk olacak. Son 6 maçın sadece 1'inde galibiyet çıkarabilen ve 3 maçtır kazanamayan Galatasaray, bu kötü gidişe İzmir deplasmanında bitirmeyi hedefliyor. Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşma 17 Nisan tarihinde saat 19.00'da başlayacak.

GÖZTEPE-GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA?

Çaykur Rizaspor ve Hatayspor galibiyetleriyle çıkışa geçen Göztepe ise Galatasaray'ı puan alamadan İzmir'den uğurlamak istiyor. İki takım arasında sezonun ilk yarısında Türk Telekom Stadı'nda oynanan maçı Galatasaray 3-1 kazanmayı başarmıştı. 17 Nisan tarihinde saat 19.00'da başlayacak olan maç beIn Sports 1 kanalından naklen olarak yayınlanacak.

GÖZTEPE-GALATASARAY MAÇI MUHTEMEL KADROLARI NELER?

Göztepe: İrfan Can, Gassama, Atınç, Obinna, Burekovic, Soner, Esiti, Halil, Diabete, Tripic, Jahovic

Galatasaray: Muslera, Şener, Luyindama, Marcao, Emre, Taylan, Gedson, Kerem, Emre Kılınç, Feghouli, Halil

FATİH TERİM VE ÜMİT DAVALA'NIN CEZALARI BİTTİ Mİ?

Galatasaray'da cezaları biten teknik direktör Fatih Terim ile yardımcı antrenör Ümit Davala, maçta saha kenarında kulübede olacak. Ligde Rizespor karşılamasından sonra Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun ikişer maçtan men ettiği Terim ve Davala, Atakan Hatayspor ile Fatih Karagümrük maçlarında saha kenarında yoklardı.

GALATASARAY'DA EKSİK OYUNCULAR KİMLER?

Galatasaray'da altı futbolcu çeşitli nedenlerle Göztepe karşılaşmasında forma giyemeyecek. Sarı Kırmızılı takımın sakat futbolcularından Radamel Falcao, DenAndre Yedlin ve Martin Linnes, yeni tip Koronavirüs testi pozitif olduğu için karantina sürecinde olan Mostafa Muhamed ile kırmızı kart cezalısı futbolcu Ryan Babel, kadroda olamayacak.

GÖZTEPE-GALATASARAY KARŞILAŞMALARININ GALİBİ KİM?

Göztepe ile Galatasaray, Süper Lig'de 58. kez birbirleriyle karşılaşacaklar. İki takım arasında geride kalmış olan 57 maçın 32'sini İstanbul ekibi olan Galatasaray, 12'sini ise Göztepe kazandı. 13 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Atılan gollerde ise Galatasaray'ın Göztepe'ye 87-40 olan üstünlüğü dikkat çekiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal