Hakan Baş, Bensu Soral Ayrılığı Hakkında İlk Defa Konuştu

Harbiye’de geçtiğimiz akşam konser veren Edis’i, izlemeye birçok ünlü isim gitti. Son dönemde ayrılıkları hakkında çok konuşulan Bensu Soral’ın eşi Hakan Baş, ayrılık iddiaları hakkında ilkez konuştu.

28.09.2021-11:13 - (Son Güncelleme: 22.10.2021-17:11) Hakan Baş, Bensu Soral Ayrılığı Hakkında İlk Defa Konuştu

Türkiye turnesine başlayan başarılı şarkıcı Edis, ilk konserini Harbiye’de verdi. Ünlü popçuyu izlemeye ise birçok ünlü isim akın etti. Hakan Baş, Çağla Şikerl, çiçeği burnunda çift Miray Daner ve Oğulcan Engin gibi isimlerin geldiği konserde, gözler Hakan Baş’ın yanında Bensu Soral’ı aradı. Bir süredir evliliklerinin çatırdadığı konuşulan ünlü çift, bu zamana kadar sessizliklerini korudu. Ayrılık iddiaları sonrası Edis konserinde kameralara yakalanan Hakan Baş, evlilikleri hakkında ilk kez konuştu. 

Ünlü popçu Edis, Türkiye turnesinin ilk konserini Harbiye'de verdi. Konserde Bensu Soral ile evliliklerinde kriz yaşayan Hakan Baş da vardı. Ünlü iş adamı, ayrılık iddialarıyla ilgili soruları yanıtladı

BENSU NE DİYORSA O

Güzel oyuncu Bensu Soral ile evliliklerini kurtarmaya çalışan Hakan Baş, Edis konserinde ayrılık iddiaları hakkında merak edilenleri cevapladı. Şu an zor bir dönemden geçtiklerini ve evlilikleri için çabaladıklarını dile getiren Baş, ‘Şu an olumlu mu, olumsuz mu?" ilerliyor sorusuna, "Bensu ne derse o!" şeklinde konuştu. 

Bensu Soral boşandı mı?

EDİS KONSERİNE ÜNLÜ AKINI

Turne serisinin ilk konserini Harbiye’de gerçekleştiren Edis, dinleyicisini yine coşturdu. Herkese eğlenceli saatler yaşatan Edis’i dinlemeye ise birçok ünlü isim katıldı. Bunların arasında çiçeği burnunda çift İbrahim Selim ve Selin Şekerci’de yer aldı. Kısa bir süre önce aşk yaşamaya başlayan ve magazin dünyasına bomba gibi düşen çiftin mutlu anları kameralara yansıdı. Selin Şekerci ise şarkılara Edis, bandanası ile eşlik etti. 

İbrahim Selim-Şekerci

OĞULCAN ENGİN VE MİRAY DANER HARBİYE KONSERİNDE GÖRÜNTÜLENDİ

Bir diğer gözde çift olan Miray Daner ve Oğulcan Engin çifti de, Edis konserinde kameralara yansıyan ünlüler arasında. Ezgi Eyüboğlu ile bir barışık bir dargın ilişkisini geçtiğimiz aylarda sonlandıran ve gönlünü oyuncu Miray Daner’e kaptıran Engin, basın mensubu arkadaşların sorularını yanıtlmaktan kaçındı. Oğulcan Engin, ‘Ben ne zaman özel hayat konuştum arkadaşlar’ diyerek sorulan soruları geçiştirdi. 

Oğulcan Engin

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal