Gönül Dağı Düğüncü Muammer karakteri kimdir? Ali Düşenkalkar'ın hayatı ve yer aldığı diziler

Gündemde ilgi odağı haline gelen 21 Mayıs 2022 tarihli Gönül Dağı Düğüncü Muammer karakteri kimdir? Ali Düşenkalkar'ın hayatı ve yer aldığı diziler haberi yeni ayrıntılarla basında yer almaya devam ediyor. Hemen şimdi 21-05-2022 tarihli haberimizi okuyarak yeni ayrıntıları öğrenebilirsiniz.

21.05.2022-20:17 - (Son Güncelleme: 21.05.2022-20:17) Gönül Dağı Düğüncü Muammer karakteri kimdir? Ali Düşenkalkar'ın hayatı ve yer aldığı diziler

Oyuncu Ali Düşenkalkar, Gönül Dağı dizisiyle seyirciler tarafından beğeniyle takip ediliyor. Oyuncunun hayatına dair bilgileri detaylandırdığımız haberimizi okuyabilirsiniz...

Ali Düşenkalkar kimdir?

1961 yılının 18 Eylül'ünde Kıbrıs'ta dünyaya gelen Ali Düşenkalkar, Munis Düşenkalkar'ın kardeşidir. Evli olan Ali Düşenkalkar'ın bir de çocuğu bulunmaktadır.

Ali Düşen kalkar eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarında tamamlayan Ali Düşenkalkar mezun olduktan sonra İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda çalışmaya başlamış ve 38 oyuna yakın oyunda oynamıştır.

Oyunculuk işinin yanında seslendirme sanatçılığı da yapan Ali Düşenkalkar beş bine yakın dizi, film, çizgi film, tiyatro ve belgesel seslendirmiştir.

Ünlü oyuncu 15 yıldır Atatürk'ün Söylev'ini saydam gürünüm biçiminde sivil toplum kuruluşları, askeri okullar, üniversiteler, lise son sınıf öğrenciler ve yurt dışındaki Türk topluluklarına sunmaktadır.

Şuanda halen İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda sanatçılık yapmaya devam eden Ali Düşenkalkar, ders de veriyor. Ünlü oyuncu diyalog anlatım ve iletişimde diksiyon, fonetik, drama ve konuşma dersleriyle arkadan gelen genç oyuncuların gelişimine de destek olmaktadır.

Bir çok dizi-filmde rol alan ünlü oyuncu şuanda çekimleri devam eden "Gönül Dağı" dizisinde Düğüncü Muammer karakterini canlandırıyor.

Ali Düşenlkalkar, 1.76 boyunda ve 110 kilogram olup başak burcudur.

Oynadığı film ve diziler:

2020 – Gönül Dağı (Muammer) (Televizyon Dizisi)

2008 – Devrim Arabaları (Sinema Filmi)

2007 – Ezo Gelin (Televizyon Dizisi)

2007 – Hayat Apartmanı (Televizyon Dizisi)

2006 – Rüya Gibi (Televizyon Dizisi)

2004 – Korkuyorum Anne (Sinema Filmi)

Kadir Buğra Demir
kbugrademir@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal