Gönül Dağı Dilek kimdir? Gülsim Ali İlhan biyografisi

Gündemde halen yer almaya devam eden Gönül Dağı Dilek kimdir? Gülsim Ali İlhan biyografisi haberine ilişkin basına aktarılan en yeni gelişmeleri keşfetmek istiyorsanız siz de hemen 21 Mayıs 2022 tarihli haberimizi okuyabilirsiniz.

21.05.2022-20:19 - (Son Güncelleme: 21.05.2022-20:19) Gönül Dağı Dilek kimdir? Gülsim Ali İlhan biyografisi

Gönül Dağı'nın hayran kitlesi ve başka dizilerden de simasını bilen kişiler Dilek karakterine hayat veren Gülsim Ali İlhan'ın kim olduğunu araştırıyor. Peki Gülsim Ali İlhan kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Gerçek adı nedir? İşte konuya ilişkin merak edilenler...

Gönül Dağı Dilek karakterine hayat veren oyuncu kimdir?

Gönül Dağı dizisinde Dilek karakterine hayat veren Gülsim Ali, 24 Eylül 1993 tarihinde Bulgaristan'ın Rusçuk şehrinde doğmuştur. Aslen Bulgar göçmeni olan oyuncu çocukluğunun bir kısmını Bulgaristan'da geçirdikten sonra 2009 senesinde ''Super Model Ford Models Bulgara'' isimli güzellik yarışmasında birincilik ödülü almıştır. Bunun yanı sıra yine aynı yıl düzenlenen ''Ford Models Of The World''güzellik yarışmasında Bulgaristan'ı temsil ederek modellik yapmıştır.

Türkiye'ye ise 16 yaşında gelen Gülsim Ali İlhan, oyunculuk ve diksiyon eğitimini Başkent İletişim Akademisi'nde alarak 2012 senesinde "Son Yaz Balkanlar" dizisi ile ilk defa kameralar karşısına çıkmıştır.

Gülsim Ali İlhan

Gönül Dağı dizisinden önce Yüzleşme dizisinde yer alan oyuncu bunun dışında bir zamanların en çok izlenen ve yine TRT1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde de yer almıştır. Şimdi ise TRT1'in reyting rekorları kıran Gönül Dağı adlı dizisinde Dilek karakterine hayat vermektedir.

1.76 boyunda ve 54 kilo olan Gülsim Ali İlhan, Gönül Dağı, Payitaht Abdülhamid, Yüzleşme, Diriliş Ertuğrul, Hanım Köylü dizilerinde rol almıştır.

Zeynep Orhan
zeyneporhan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal