Göksel Gümüşdağ'dan Trabzonspor'a Yanıt!

İstanbul Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, ekibinin UEFA Avrupa Ligi son 16 turu karşılaşmalarında Danimarka kulübü Kopenhag’ı 1-0’lık skorla yenmesinin sonrasında Hem maç ile alakalı hemde Trabzonspor'un yaptığı açıklama ile ilgili konuştu.

13.03.2020-09:20 - (Son Güncelleme: 13.03.2020-09:15) Göksel Gümüşdağ'dan Trabzonspor'a Yanıt!
Ülke puanı için kritik bir zafer aldıklarını vurgulayan Gümüşdağ, “Manchester United, LASK Linz'i 5-0 yendi. Dolayısıyla Avusturya'nın Türkiye'ye yetişme şansı yok. Şampiyon olan takımımız Allah'ın izniyle Şampiyonlar Ligi'ne direkt geçecek. Başakşehir, Avrupa'da Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ettiği için teknik heyet ve oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Tüm Türkiye'ye de teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

"Gol Yemeden Kazandık Bu Önemliydi"

Galip geldikleri için mutlu olduğunu söyleyen Başkan Gümüşdağ, “Gol yemeden kazandık ve bu önemliydi. Ancak hiçbir şey bitmedi. Bütün oyuncularımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyorum. Fiziksel güce dayalı bir takımla oynadık. Deplasmanda da başarılı sonuçlar alan, iyi oynayan bir takım. Bu anlamda önemli bir galibiyet oldu” dedi.

"Trabzonspor'a Cevap"

Göksel Gümüşdağ, Trabzonspor’un resmi internet sitesinden yayımlamış olduğu açıklama ile alakalı olarak, "Geçen sene de bir rakibimizin yöneticisi farklı farklı şeyler söyledi. Öyle olmadığı Türkiye'nin malumu. Ben bu tip şeylerin saha içinde kalmasından yanayım. Saha dışı oyunlarını kabul edemeyiz. Herkes saha içinde kalsın” diye konuştıu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal