Giresunspor'dan Okan Koçuk Açıklaması!

Galatasaray'da Fernando Muslera'nın yaşadığı sakatlık nedeniyle sezonu kapatmasının ardından Giresunspor'a kiralanan Okan Koçuk ile ilgili gelişmeler yaşanıyor.

14.12.2021-18:15 - (Son Güncelleme: 14.12.2021-18:15)

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Sivasspor deplasmanında aldığı malubiyetle birlikte kaptanı Fernando Muslera'nın sakatlığı ile birlikte büyük bir şok yaşayan Galatasaray'da büyük bir panik hali hakim oldu.

OKAN KOÇUK SESLERİ YÜKSELİYOR

Sezon başında Süper Lig'in yeni ekibi Giresunspor'a kiralanan ve sergilediği performansla büyük bir beğeni toplayan Okan Koçuk'un takıma geri döneceği konuşuluyor.

TERİM İSMAİL ÇİPE'DEN MEMNUN DEĞİL

Galatasaray'da Fernando Muslera'nın sakatlığının ardından en azından ilk devre bitene kadar kaleyi İsmail Çipe'nin koruması beklenirken Teknik Direktör Fatih Terim'in İsmail'den memnun olmadığı öğrenildi.

OKAN KOÇUK GERİ Mİ DÖNECEK?

Giresunspor'da kiralık olarak forma giyen Okan Koçuk'un devre arasında Galatasaray'a geri döneceği yönündeki haberler gündeme bomba gibi düşerken, yeşil beyazlı ekipte forma giyen Okan Koçuk'un sözleşmesinde böyle bir madde bulunmadığı öğrenildi.

MADDE OLUP OLMADIĞI ORTAYA ÇIKTI

Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet, Okan Koçuk'un sözleşmesinde geri dönme gibi bir madde olup olmadığı ile ilgili yaptığı açıklamalarla tüm dikkatleri üzerine çekti.

OKAN KOÇUK HAKKINDA AÇIKLAMA YAPILDI

Yeşil beyazlı ekibin başkanı Hakan Karaahmet, Okan Koçuk ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Öncelikle Fernando Muslera'ya geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda sahalara döner. Okan Kocuk'un kiralık sözleşmesinde 'devre arasında geri döner' şeklinde bir madde yok. Fakat Galatasaray dost kulübümüz, böyle bir şey söz konusu olursa oturur, konuşuruz. ' ifadelerini kullandı.

GİRESUNSPOR PERFORMANSI

Okan Koçuk sezon başında kiralık olarak katıldığı Giresunspor'da 13 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda kalesinde 11 gol görmüştü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal