Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet'ten Trabzonspor Maçının Ardından Açıklamalar!

Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında 1-1'lik beraberlikle ayrıldıkları Trabzonspor deplasmanının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

20.01.2022-11:45 - (Son Güncelleme: 20.01.2022-11:45) Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet'ten Trabzonspor Maçının Ardından Açıklamalar!

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında ligin formda ekiplerinden biri olan Giresunspor, lider Trabzonspor'a konuk olduğu mücadelede sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.


BAŞKAN HAKAN KARAAHMET'TEN AÇIKLAMALAR

Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet, Trabzonspor deplasmanında 1-0 öne geçtikleri mücadeleden 1-1'lik beraberlikle ayrılmalarının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Başkan Hakan Karaahmet yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Takımımı bu mücadeleden dolayı kutluyorum. Giresunspor bu sezon farklı bir mücadele veriyor. Ayakları üzerinde kalma mücadelesi veriyor. Trabzonspor komşumuz, şampiyonluk yarışında önemli bir avantaj elde etmiş yoluna devam ediyor. Buradan 1 puan almak bizim için çok önemliydi. Penaltı verilen pozisyonu yorumcular tartışacaktır. Takdir hakemin. Ben ve hocam hakemler hakkında konuşmuyoruz. İki penaltı atışı kullanıldı. Kalecimizi tebrik ediyorum. Bu gece aldığımız 1 puan ona yazar. Giresunspor inşallah transfer yapacak. Giresunspor camiası bu konuda üzerine düşeni yapacak. Takımımızın kadro derinliğinde eksiklerimiz var. En kısa zamanda Giresunspor takviyelerini yaparak yoluna devam edecek. ' ifadelerini kullanarak karşıla hakkında değerlendirmelerde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal