Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet'ten Borç İsyanı!

Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet, Spor Toto Süper Lig'de bu sezon sergiledikleri performans ve kulübün geçmiş yönetimlerden kalma borçlarla ilgili yaşadığı sorunlar hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

15.12.2021-16:45 - (Son Güncelleme: 15.12.2021-16:49) Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet'ten Borç İsyanı!

Spor Toto Süper Lig'e bu sezon yükselen ve özellikle son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken Giresunspor'da Başkan Hakan Karaahmet, basın mensupları ile bir araya gelerek çarpıcı açıklamalarda bulundu.

BAŞKAN HAKAN KARAAHMET'TEN AÇIKLAMALAR

Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet, basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;

SÜREKLİ GEÇMİŞTEN BORÇ GELMEYE DEVAM EDİYOR

Geçmişten gelen borçlar bizim için çok büyük bir engel, bugün kimi öğreniyorum? Del Valle, yaklaşık 150 bin avro daha borç gelmiş. Sürekli eski borç gelmeye devam etmesi de son derece üzüntü verici. Bunun dışına daha kimler gelecek? Takıma bakacak olursak19 puanla iyi bir yerde sayılabiliriz ama daha iyi olabilirdik, 3-4 puan daha yukarıda olabilirdik. Futbol böyle bir şey, zaman zaman fırsatları kaçırabiliyorsunuz, istemediğiniz sonuçlar alınabiliyor. Mücadele için tüm takım arkadaşlarımıza ve hocamıza teşekkür ediyoruz.

GİRESUN BİR DÜNYA MARKASI

Süper Lig dediğimiz yer aşağı yukarı 10 civarı ilden oluşan, futbol endüstri markasının olduğu yer. Bazen baktığımız bazı şehirlerin ilçeleri Giresun nüfusu kadar ama sahadaki mücadeleye baktığınızda kimse bizden büyük olamaz. Benim futbolcu arkadaşlarım mücadelelerini en büyük kulüplere karşı da vermeye devam ediyorlar. Giresunspor'un aldığı başarı ve konuşulduğu ortama bakacak olursak aslında şehrimizin marka değeri için çok büyük bir şey. Giresunspor markası zaten şu anda Giresun'un en üstün markası. Türkiye'de Giresun'un en çok konuşulan markası da Giresunspor.

STADYUMDA BOŞ YER GÖRMEK İSTEMİYORUM

Taraftarlarımızdan bir kez daha rica ediyorum, bu hafta tüm koltukların dolmasını istiyorum, statta boş yer kalmasını istemiyorum. Çünkü o takım sizin vereceğiniz destekle ayakta kalıyor, sizi gördüğü zaman o çocuklar başka bir hale bürünüyor, diyorlar ki 'Benim arkamda milyonlarca Giresunlu var.' bu önemli. Bu maçta tüm halkımızdan bu desteği istiyorum ve bekliyorum.

FUTBOLCULARIMIZIN İNANMIŞLIĞIYLA BİR AİLE ORTAMI OLUŞTU

Futbolcularımız bu sezon birbirlerinin eksiklerini tamamlıyorlar, o yüzden hepsi bu sene en iyi futbolunu oynuyorlar, çünkü inanıyorlar, çünkü bu inanmışlığın ve oluşmuş aile ortamının bir karşılığı var, inşallah bu da sonuçlara yansıyacak ve daha iyi yerlere geleceğiz. İkinci yarı tüm futbolcu arkadaşlarımın performansı bugünden daha iyi olacak, inşallah Giresunspor bu mücadeleyi en iyi yerde tamamlayacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal