Getir Yemek'ten ilk siparişini verene yüzde 50 indirim kampanyası!

Getir Yemek adlı uygulamadan ilk yemek siparişini veren kullanıcı, uygulamadan yüzde 50 indirim kazanıyor. İndirim yemek siparişi ödemeleri sırasında gerçekleştiriliyor. Peki, Getir Yemek yüzde 50 indirimli sipariş nasıl veriliyor? İşte detaylar..

29.06.2022-02:07 - (Son Güncelleme: 29.06.2022-02:07) Getir Yemek'ten ilk siparişini verene yüzde 50 indirim kampanyası!

Getir yemek uygulamasının indirmli sipariş kampanyaları çok sayıda kullanıcı tarafından merak ediliyor. Türkiye’de en çok kullanılan uygulamalarından birisi olan Getir Yemek'te bölgenizde buluna restoranlarda yemek siparişlerinizi alıyor. Getir uygulamasını cep telefonuna yükleyen ve ilk kez kullanan kullanıcılar, yüzde 50 indirim kampanyasından faydalandığı gibi diğer yemek siparişlerinde de cazip indirimlerden faydalanabiliyor. İşte Getir Yemek uygulamasının indirim kampanyaları..

Getir Yemek'ten ilk siparişini verene yüzde 50 indirim kampanyası!

Getir Yemek'ten ilk siparişini verene yüzde 50 indirim kampanyası!

Getir Yemek uygulamasının, uygulama içinde yer alan kampanya detayları şöyle;

- Getir Yemek uygulamasını kullanmaya başlayan ve uygulamadan ilk kez yemek siparişi verenler yüzde 50 indirim kampanyasından faydalanıyor,

- Verilen yemek siparişinin ödemesinin online olarak yapılması gerekiyor,

- Online ödeme yöntemiyse BKM Express kanalıyla yapılabiliyor.

İlk siparişiniz sonrası adımları takip ettiğinizde indirim kampanyasında ödeme sırasında ulaşabiliyorsunuz. Fakat Getir Yemek, bu tarz kampanyalarını sürekli güncellemesinden dolayı her girişinizde mutlaka kampanyalar bölümünü kontrol etmeniz önerilir. Yeniden güncellenen inidirim kampanyalardan yararlanarak daha cazip fiyatlar ile yemek siparişlerinizi verebilirsiniz.

Getir Yemek'ten ilk siparişini verene yüzde 50 indirim kampanyası!

"Getir Yemek uygulamasında indirim kodu kampanyaları"

* Getir Yemek ilk siparişe yüzde %50 indirim

* Getir Yemek bedava sipariş kampanyası

* Getir Yemek indirim kodu kampanyaları

Farklı getir yemek kampanyalarından yararlanabilmek istiyorsanız bölgenizdeki seçili restoranlardan siparişinizi vererek sepet-ödeme sayfasındaki ’kampanyalar’ kısmından hangi kampanyadan faydalanmak istiyorsanız onun seçimini yapabilirsiniz. Kampanya tüm ödeme yöntemleri için geçerlidir ve kampanya bir günün içinde aynı restoran için sadece 1 kez kullanılır.

'Restoran Getirsin' teslimatı ile vereceğiniz 45 TL ve üzerindeki ilk siparişinize ise seçili restoranlar için geçerli olan 25 TL indirimden faydalanabilirsiniz.

"Getir Yemek bedava kampanyası"

Getir Yemek uygulamasının içinde ayrıca bedava kampanyası da yer alıyor. Her iki siparişe bir sipariş hediye olarak sunulan kampanyadan yararlanabilmek için uygulamadan iki kez ayrı ayrı sipariş vermeniz isteniyor. Bu siparişler ise online ödeme yöntemiyle yaparsanız geçerli oluyor. Kapıda ödeme seçeneği seçilmesi halinde kampanya geçersiz sayılıyor. İki kez verdiğiniz yemek siparişi sonrasında üçüncü siparişiniz sizlere tamamen ücretsiz bir şekilde gönderiliyor.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal